Indlæg fra læserne 26. august: Den sygemeldte borgmester # Radikale tosser

Den sygemeldte borgmester
Af Morten Dreyer
Københavns teknik- og miljøborgmester fra Enhedslisten, Ninna Hedeager Olsen har siden april været
sygemeldt til 87.237,17 kroner om måneden plus pension efter en sag om voldtægt ved en privatfest i
hendes lejlighed, hvor også borgmesteren ifølge politiet blev befamlet.Et lille forsigtigt spørgsmål:Er den kro på Thunø, hvor hun angiveligt har arbejdet i 3 måneder, omfattet af en overenskomst ?
Enhedslistemedlemmer arbejder vel ikke uden overenskomster ?

Radikale tosser
Af S. Ovesen
Hvor er der dog ubehageligt at høre Lidegård og andre radikale fiske i rørte vande og prøve at jage Danmark i armene på EU, fordi man ikke kan stole på USA. Det er hul i hovedet, men ikke uventet fra den side, at de forveksler USA med pauseklovnen Trump.
EU er absolut ikke noget at betro sin sikkerhed. Der findes ikke en sikkerheds enhed ved navn EU. Der er det egoistiske Frankrig, det magtsyge Tyskland, det kloge England osv. Ideen om et europæisk udenrigspolitik og forsvar er et farligt luftkastel.
Når det gælder militært udstyr er der altid falske lodder i vægtskålen: industrien i samtlige nationer spiller en skjult, men afgørende rolle. EU landene bliver aldrig enige om noget som helst vedrørende anskaffelser.
Jeg var i 1995 involveret i et europæisk forsøg på fælles anskaffelse af fregatter. Vi så 20 år frem og kunne konstatere et byggeprogram på ca 70 fregatter i 5-6.000 tons klassen. Skrog, maskineri, våben, elektronik skulle være det samme. Et fænomenalt projekt. Der kom intet som helst ud af det, for industrien i hvert enkelt land havde sine egne ideer.
EU duer ikke!
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…