Indlæg fra læserne 22. maj: Folkepensionen # Johannes Døberen # Klimakampen

Hvem vil passe på de ældre?
Af Niels Elming
Det vil Mette Frederiksen!
På sin turne på Ålborg Katedralskole i sidste uge lovede partiformanden, at hun bl.a. ville passe på de ældre og opfordrede de unge mennesker til at gøre det samme.
Et smukt udsagn, der endda blev leveret med malende armbevægelser. Det er jo ikke første gang vi (pensionister) hører dette “løfte”.
Også Mette Frederiksen kunne jo begynde med at sørge for, at den sparsomme pension blev forhøjet (Danmark har jo et fint råderum – siges der) og reguleret efter samme regelsæt som gældende for arbejdsmarkedet (det der med at franskbrødet jo koster ens pris for alle).
Og endelig: Kære politikere tal nu ikke NED til os. Pensionisterne er jo også forskellige – så behandl os med lidt større værdighed. Tak.

Johannes Døber-effekt

Af Visti Christensen

 

Der findes mange udtryk for, at nogen eller noget har en gavnlig effekt på, at en kommende sag kan vinde gehør og nyde fremme. Man kan være en forløber, en isbryder, en foregangsmand eller en løftestang.

 

Johs. Døber banede vej for verdens største lys og intelligens. Og da hans virke var ved at være til ende, sagde han om Messias, at dennes sag skulle tiltage og nyde fremme – og hans egen aftage.

 

Også på den politiske arena ses eksempler på noget lignende. Senest i Holland, hvor det tre år gamle EU-kritiske og højrenationale parti: ”Forum voor Democratie” (FvD), får enorm opbakning.

 

En måling viser, at hver fjerde hollandske vælger vil sætte kryds ved partiet, hvis tilslutning nu overstiger islamkritikeren Geert Wilders Frihedsparti (PVV).

 

Indtil efteråret 2016 var FvD’s leder, Thierry Baudet og hans sympatisører blot en EU-kritisk tænketank. Uden kandidater og partiapparat. Nu er det et politisk parti med en lynhurtigt voksende popularitet.

 

Stephane Alonso, politisk journalist ved den store hollandske avis NRC Handelsblad, udtaler, at nogle partier allerede synes at have opgivet kampen, mens andre finpudser deres proeuropæiske budskaber.

 

Og den hollandske regeringsleder og hans liberale parti, VVD, siges at være bekymret over situationen. Målinger viser nemlig, at det nye parti bliver lige så stort som hans eget regeringsparti.

 

Thierry Baudet ønsker ikke et øjeblikkeligt ’Nexit’ (Netherlandsk Exit). At reformere EU indefra vil være udmærket. Men lykkes det ikke, må der en dag i fremtiden afholdes en folkeafstemning om Nexit.

 

Også i Danmark kunne man tale om en Johs. Døber-effekt. I godt en snes år har Dansk Folkeparti været barsk indpisker for, at Danmark skulle være på vagt over for den tiltagende islamisering af vort land.

 

Nu er partiet styrtdykket i meningsmålingerne, og fra partiets egen ledelse forlyder det, at deres opgave måske er ved at være slut, da de andre partier nu har fået øjnene op for DF’s nødvendige politiske virke.

 

DF er blevet et stuerent parti, der har vænnet sig til tonen, samarbejdet og taktikkerne på Christiansborg, og samtidig er nye partier opstået, som ønsker at tugte med skorpioner – og ikke kun med DF’s svøber.

 

Det bliver spændende at følge de næste to valg. Både til EU-parlamentet og til Folketinget.


Politik og købmandsskab

Af Henning Madsen

 

Til det kommende valg vil mange måske flytte deres stemme, og det med god grund. Det at stemme på et parti er ikke ensbetydende med at kommende politik helt vil følge deres valgprogram. I et demokrati der flere parter er involveret, vil der oftest indgås kompromiser – så om du normalt stemmer Socialdemokrat, DF eller Venstre – vil en stemme på eks. Stram Kurs ikke være ensbetydende med at fremtiden vil følge selve partiets sit valgprogram. Èn ting som vil være sikkert at du vil være med til at skifte den generelle holdning.

 

Et parti skal tage hensyn til samarbejdes partner eks. Dansk Folkeparti, og Nye Borgerlige – dersom dette 3kløver vil opnå ca. 30% af befolkningens stemmer vil de kunne have en afgørende faktor for fremtidens Danmark. Ved godt at Stram Kurs lyder voldsomt i medierne, men det skyldes mest journalisternes fremføring, virkeligheden er virkelig mere humanistisk – og vil ventelig være en positiv tilføjelse til det danske samfund og demokrati.

 

Partiet (P) kan være det landet nu trænger, for at demokratiet kan bevæge sig over til mere konstruktiv retning. Her vil god gammel købmandsskab spille ind, og der vil blive kompromiser mellem den nye alliance. Du som vælger skal ikke frygte det værste om du eks, giver stemmen til (P) siden der skal opnås en harmoni mellem samarbejdsparter. Venstre og Socialdemokratiet har svigtet landets befolkning, og drevet det frem til en forestående risiko for borgerkrig.

 

Der er grænser for vores tålmodighed, og om min nabo eller familie bliver genstand for unødig vold, vil jeg og mange andre rejse os og beskytte vores kære. Siden jeg ikke ønsker at det skal komme så vidt, vil jeg opfordre til alle der sider nu tungt i sofaen til at komme til valglokalet, og give sin demokratiske stemme.

 

Danmark er kommet til et dybt hul i vejen, og kræver derfor kontrastyring. I tiden før servostyring ville vi køre i grøften – men DU som vælger kan hjælpe til at holde i rattet, så vi igen kommer op på ret kurs.

 

Til EU valget, tilrådes at læse denne gode bog, som giver en alternativ indblik i det som sker: Denne kan frit læses… Husk stem nu her til weekenden.


’Klimakampen’ bag facaden – Hvor er den danske presse?

Af Lars Vestergaard

Klimahysteriet breder sig – og vi skal alle dø om 12 år. Sådan lyder advarslen, hvis du ikke stemmer på BØF-Å + til dels A. Men det er en stor løgn. Nok er CO2-indholdet i atmosfæren steget, biodiversiteten truet og meget mere, og naturligvis skal vi gøre noget, men løsningen er ikke den BØF-Å foreslår. De røde partier siger samtidig, at de vil have ’strukturelle forandringer’, og hvad er det så?

Den venstreorienterede canadiske klimaaktivist Naomi Klein citeres i ’Jordbrug’, 9. juni 2016 (Link 1) for følgende:

’Klimaforandringerne kræver grundlæggende politiske og økonomiske forandringer. Løsningerne kommer bare ikke fra vores politikere. De kommer, når der er sociale bevægelser, som presser på for at få forandringer. Og når regeringerne er sårbare over for pres’’, siger Naomi. Det minder mest af alt om revolution for at indføre et nyt politisk system.

Og det er lige præcis det, der sker, når f.eks. Alternativet (Å) opfordrer til klimakamp og siger direkte til skoleeleverne, at de skal gå på gaden og råbe på forandring. De er spændt for en vogn, som fører til et systemskifte, men de ved det ikke selv.

Let påvirkelige børn og unge fanges ind med angst, klimaangst. Således rekrutteres og mobiliseres store kræfter til det systemskifte, som de venstreorienterede ikke fik med vold i de glade 68’ere – nu får de det med klimakampen. De vil omvælte verden og køre i delebiler på el og ikke eje noget, men leje det hele af staten for at redde kloden. Kan du genkende det? Ja, ren kommunisme! Din frihed er truet.

Men endnu tydeligere siger Sheila M. Cannon (Link 2) det i en artikel med henvisning til Greta Thunberg: ’Greta Thunberg vil have ‘systemændringer, ikke klimaændringer’.

’Systemet, der skal ændres, er kapitalismen, som er ved at miste sin legitimitet, fordi systemet ikke reagerer effektivt på klimaændringer’.

Og skolebørnene tages som gidsler med en mindreårig marionetdukke, den unge Greta Thunberg og hendes kampagneteam (Link 3+6), som tilsyneladende er betalt af store fonde med både Bill Gates (Bill & Melinda Foundations) og George Soros (Open Societies Foundations) som bagmænd. George Soros er mest kendt for at spekulere imod store landes valuta så som pundet, bare som et eksempel. George Soros vil skabe social uro og ravage bare for at tjene penge. Det handler om magt – og penge. Derudover har George Soros sammen med Bill Gates etableret det globale, radikale og venstreorienterede lobby- og aktivist netværk ‘Open Society Foundation’. Samme organisation har i øvrigt finansieret en rapport om Dansk Folkeparti, som handler om højrepopulisme i Europa. Læs den i link nr. 5.

 

Når George Soros involverer sig, drejer det sig om magt og penge. Venstrefløjen bliver ført rundt ved næsen af en valutaspekulant – og befolkningen stemmer stadig BØF-Å. Og Greta Thunberg er våbnet, som har opnået nærmest religiøs status via ’main stream media’ (MSM). Klimahysteriet og folkene omkring Greta Thunberg finansieres ifølge de nævnte kilder af George Soros.

 

Men uanset hvilke nye samfundsformer BØF-Å og til dels A sigter efter, så er CO2 indholdet i luften højere end nogensinde, både naturen og biodiversiteten lider, og de fysiske ressourcer bliver færre. Så noget skal gøres. Men det bliver IKKE en genindførelse af KOMMUNISME i sin nye form Globalisme og One World Government via hårdkogte valutaspekulanter og IT-stormænd, der skal være redningen. Det skal være sammen med befolkningen, demokratiet og med snusfornuftige og pragmatiske løsninger, alle kan leve med. Din frihed er truet.

 

Kan I se mønstret? Læs de nedenstående links med artikler og bliv klogere. Vær kritisk. Hvor er den danske presse?

 

Læs også:

Link1

Link2

Link3

Link4

 

Link5

 

Link6

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…