Indlæg fra læserne 21. marts: Imamerne # Hizb ut-Tahrir på slotspladsen # Kræftpatienter # Det vil Nye Borgerlige

Er det Imamerne der gør noget galt?
Af Richard Nielsen
Vi opretter en “hadprædikantliste”. Og så putter vi imamer i denne liste. Så er problemet nok løst. Men nej,- for imamerne oplæser blot fra deres islamiske hellige skrifter!
Det er da ikke så mærkeligt, at de gør det!
Det mærkelige er, at vi beskylder imamerne, for at gøre noget forkert.
De refererer blot fra deres skrifter
Vi kan fylde nok så mange imamer i denne hadprædikantliste.
De næste imamer der refererer til teksterne, hvilket er deres opgave, vil uvilkårlig begå samme forseelse. Vi får ikke styr på dette problem, før at vi erkender problemets rod: de islamiske skrifter.
Det er en umulig opgave, at være troende muslim, og samtidig en god dansker, som vil integreres fuldt ud i Danmark. Jeg ville ønske mig, at alle politikere,- og for den sags skyld, så mange danskere som muligt, ville læse denne fine korte bog:
Den er sober skrevet af Bill Warner, som har brugt en stor del af sit liv på, at studerer Koranen og de andre hellige islamiske skrifter.
Den opsummerer, på en meget letlæselig måde, hvad islams hellige skrifter egentligt siger om mange af de ting, som uundgåeligt vil skabe konflikt i den vestlige verden.

Hizb ut-Tahrir på Christiansborg Slotsplads
Af Henrik Pedersen

 

Nu har Hitzb ut-Tahrir gud hjælpe mig fået lov at holde fredagsbøn på Christiansborg Slotsplads, angiveligt for at mindes Christchurchofrene. Man tror jo, det er løgn. Men lad mig da foreslå, at der ved hvert muslimsk terrorangreb holdes kristne mindeandagter ved alle landets moskeer. Lige for lige!


Kræftpatienterne har brug for din hjælp i 2 minutter
Af Karsten Egtved
I Danmark har man med succes på private kliniker, igennem 25 år, tilbudt kræftpatienter, som kan betale for det, en behandling med Intravenøst C Vitamin, som effektivt og skånsomt slår kræftcellerne ihjel, og samtidig styrker immunforsvaret, og de raske celler.
Det borgerforslag, som findes på hjemmesiden med samme navn, og ved at søge på IVC behandling i sundhedsvæsenet, har den hensigt at gøre denne effektive og skånsomme behandling, tilgængelig for alle kræftpatienter, også de som ikke kan betale sig fra den på privatklinikker. Se borgerforslaget her.
Brug venligst et par minutter på at støtte borgerforslaget, og på at opfordre dine venner, kollegaer eller andre i din omgangskreds, via sms, eller sociale medier, til at gøre det samme. Behandlingen har i praksis vist sig at kunne redde patienter som er opgivet af det offentlige sundhedsvæsen, og sendt hjem med besked på at bruge deres sidste tid, på at sige farvel til dem der betyder noget.
Kræftpatienterne fortjener denne behandling, som har været anvendt i USA siden starten af 70’erne.

Det vil Nye Borgerlige

Af Niels-Jørgen Schow

Der skrives og tales om Nye Borgerlige, og det meste er ikke rigtigt, så her er hvad Nye borgerlige står for.
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…