Indlæg fra læserne 19. november: Demokrati # Naive politikere

Brug milliarderne på demokrati i islamistiske lande

Af Erik Bach

 

På verdensplan bruges der mange milliarder på at bekæmpe flygtningestrømmen fra de islamistiske lande.

Når så mange islamister gerne vil flytte til demokrati, var det så ikke bedre, at bruge ressourcerne til indføre demokrati og ytringsfrihed i islamistiske lande?


 

Vore naive politikere

Af Pernille Birkler

 

Så har også Venstre, med den nye formand, Jakob Ellemann-Jensen, meldt sig under den muslimske fane og det til trods for, at Venstre kalder sig et liberalt parti. Der er imidlertid intet liberalt ved at please islam på bekostning af os danskere, tværtimod.

 

Det er stærkt bekymrende, at så få af de danske politikere har sat sig ind i, hvad islam er, og hvad islam står for, og at så få har modet til at stå op for Danmark og danskerne. For det kan ikke siges ofte nok, at islam mere er en politisk ideologi end en religion og samtidig er ekstremt voldelig og kvindeundertrykkende.

 

Et stort flertal af de danske muslimer ønsker Danmark omdannet til et islamisk kalifat, hvor kvinder er mindre værd end mænd, og hvor demokrati er bandlyst. Men en politisk ideologi, hvor halvdelen af befolkningen, kvinderne, er ekskluderet helt eller delvist, har intet at gøre i Danmark.

 

At partierne helt ude på venstrefløjen er hoppet på den galej kan ikke undre, deres hede drøm er at nedbryde samfundet for at skabe et socialistisk diktatur. At det aldrig vil ske med islam ved roret, har de så ikke lige gennemtænkt. Islam tillader nemlig ikke andre styreformer end deres egen, sharia-loven.

 

Fra at være et trygt og ikke mindst frit og demokratisk samfund vil vi få et diskriminerende magt- og voldssamfund, hvor vi danskere kun vil blive tålt som arbejdere for den muslimske overmagt med konstant forfølgelse og overgreb. Vi vil lide samme skæbne som alle de andre kristne samfund i verden, hvor muslimerne har taget magten.

 

Gennem generationer har vi skabt et moderne vestligt demokrati med ligestilling og velfærd, og den dag, hvor vi er kommet i mindretal, vil alt dette være tabt for evigt. Og at vi kommer i mindretal, er der ingen tvivl om, det viser udviklingen desværre alt for tydeligt.

 

Men det har vore naive politikere endnu ikke fattet. De går tværtimod helt og fuldt ind for at give opholdstilladelse og særrettigheder til mennesker, der af egen fri vilje er rejst den halve klode rundt for at slå sig ned her i Danmark. Mennesker, som ikke har beskyttelse behov, og som ikke vil integreres, og hvoraf de fleste direkte hader både os og vores demokrati og kun er en belastning for samfundet. Forstå det, hvem der kan, jeg kan ikke.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…