Indlæg fra læserne 16. maj: Muslimsk valgdeltagelse # Valget er dit # Grønland # Paludan-demonstrationer

Muslimsk valgdeltagelse

Af Visti Christensen

 

Altinget skriver, at en islamisk højtid kan påvirke valgdeltagelsen. En opsigtsvækkende påstand, for de kan vel ikke mene, at Allahs børn får lov til at holde bedemøder på pladserne foran valglokalerne?

 

Naturligvis under dansk demokratisk politibeskyttelse, må man formode. Men mon dog politiet vil tillade en sådan magtdemonstration på en højhellig Grundlovsdag?

 

Næh, så den eneste anden valide tolkning af påstanden må være, at det er muslimerne selv, der forbydes – eller selv fravælger – egen stemmeafgivning på grund af deres ramadan-fastemåned.

 

Dette sidste kunne selvfølgelig være en koranbaseret klods om benet på de delvist integrerede muslimer, hvis indbyrdes ”sammenhængskraft” og generelle sociale kontrol dog lever i bedste velgående.

 

Og de mest toneangivende muslimer, de rettroende, holder sig jo bestemt ikke tilbage, når det gælder at demonstrere og udbrede deres (fejlagtigt såkaldte) religions lære.

 

Det erfarede man for nylig i ”Gazastriben” på Nørrebro, hvor det socialdemokratiske folketingsmedlem Lars Aslan Rasmussen, af unge muslimer, blev forhindret i at hænge sine valgplakater op i ”deres bydel”.

 

Men ikke nok med det. Deres ulovlige adfærd blev begrundet med, at demokrati var i modstrid med Allahs vilje og deres koraninspirerede mening om, at kun Allah må give love og samfundsregler.     

 

Ingen tvivl om, at vi kommer til at høre og se mere af det samme. Ligesom man kan frygte, at også de kommende folketingsmedlemmer vil være blinde for den stigende muslimske besættelse af vort land.


 

Valget er dit

Af Henrik Ribergaard

 

Folketingsvalget 19 og valget til Europa-parlamentet nærmer sig, om man interesserer sig for politik eller ikke. At der tilsyneladende er mange forholdsvis nye kandidater at vælge imellem til de to valg, kan være en fordel, hvis de kommer med gode politiske holdninger, egenskaber til at ville folket, lytte til folket og har en solid erfaring fra det virkelige liv, inden de vælges til afgørende positioner, i både dansk og europæisk politik.

 

Medierenes dækning af alle disse kandidater er langt fra muligt, nogle får dog mere dækning end andre, men dette bør ikke afholde vælgerne fra at søge viden og information på de kandidater, der i deres optik kunne være deres valg til FV19 eller Europaparlamentet.

 

At vi ikke alle kan være politisk enige med alle er langtfra nyt og mange kandidater får ytret sig yderst upassende både i TV, radio og på sociale medier, eller medierne får drejet udtalelser til at passe ind i deres billede af partier og kandidater.

 

En søgen på kandidater til Europa-parlamentet, giver ikke mange resultater på kandidater, der vil begrænse EU´s indflydelse i Danmark og vinde suveræniteten tilbage til Danmark. Her er Danmark ikke solidt nok klædt på, til at ville forsvare retten til dansk suverænitet, et opgør med forældede konventioner, der idag holder Danmark fra afgørende magt i eget land, regler og love der gør at de danske værdier, kultur og velfærd nedbrydes i takt med mere og mere suverænitetsafgivelse til EU. Disse kritiske kandidater overfor EU er endnu usete kandidater.

 

Det konservative folkeparti´s kandidat til Europa-parlamentet har da gjort det tydeligt, at “10 mio immigranter ind i Europa ikke skræmmer”

 

En Konservativ Folketingskandidat kalder dem der vil have en afstemning om danmarks medlemsskab af EU for “analfabeter, der bor i jordhule”, en udmelding fra et demokratisk parti, der siger de vil folket men ikke vil lade folkets stemme tælle.

 

En udtalelse som “analfabet, der bor i jordhule”, er en stigmatisering af ca 50% af den danske befolkning, hvis ikke mere. Beviseligt stigmatiseres da mere end 50% af den stemmeafgivende britiske befolkning.

 

Er dette såkaldte politikere vi vil ønsker skal repræsentere Danmark i EU og ikke mindst kandidater, der skal sikre borgernes ret i folketinget!

 

Som dokumentation for udtalelsen om ikke at ville lade folket stemme om Danmark´s medlemsskab af EU er tråden vedhæftet.

 

Som det ses af tråden er der udbedt svar på denne kraftige udtalelse “analfabeter, der bor i jordhule”.

I skrivende stund er der endnu ikke givet et svar fra den konservative kandidat til FV19 på udtalelsen.


 

Grønland

Af Morten Dreyer

 

Står DF helt alene med ønsket om også at drøfte forholdet til Grønland og Færøerne ved FV.

Det eneste jeg har hørt fra Mette, at hun lovede, at Grønland med hende som Statsminister, så ville
Grønland få ret til at føre deres egen udenrigspolitik, for penge, som er givet i Bloktilskud til
sociale opgaver som i dag misligholdes.

 

Burde Danmark ikke sætte Selvstyret på standby indtil der er styr på problemerne?


 

Paludan-demonstrationer

Af Torben Trolle

 

41 millioner har politiet brugt på Paludan-demonstrationer, lyder dagens overskrift i aviserne. Det er selvfølgelig en helt legitim og korrekt synsvinkel set gennem journalisternes enøjede venstreorienterede briller.

 

Paludan og Stram Kurs beskyldes for at koste millioner og bruge mange af politiets knappe ressourcer. Fredelige, men provokerende, demonstrationer der overholder alle regler og rådfører sig med politiet

 

Ikke ét ondt ord om årsagen til disse dyre foranstaltninger. Ingen spot på dem der er årsag til al politiets beskyttelse af en fredelig demonstrant.

 

Voldelige muslimer, der angriber ytringsfriheden, koranens indbyggede had og vold mod især kristne bliver FORTIET af journalisternes venstreorienterede ekstremistiske dækning til fordel for islam.

 

Mon journalisterne forstå, at deres eget ytringsfriheds-levebrød står på spil i islamkoranens navn?

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…