Indlæg fra læserne 15. maj: Befolkningstilvækst # En arbejdsdygtig rød eller blå blok # Folketingsvalget # De politisk korrekte leger med vores ytringsfrihed

Befolkningstilvækst

Af Jørgen Larsen

 

Man taler alle stede om klima men ingen, har, tilsyneladende, tænkt ret meget længere end til 2050…. må jeg blot minde om at ifølge FN så vil verdens befolkning stige fra 7 til 11 mia i år 2100, de 4 mia vil alle være at finde i Afrika…. uden at skulle bore alt for meget i det, så kan vi hoppe og springe og gøre alle tiltag på klimasiden, det vil ikke nytte meget hvis der kommer 4 mia mennesker flere der skal spise og leve… vi kan godt glemme alt om at få styr på klimaet, når verdensbefolkningen stiger med over 50%.


 

En arbejdsdygtig rød eller blå blok

Af Keld Hein

 

Allerede ved valgkampens start er det jo indlysende, at der ikke kan etableres en arbejdsdygtig rød eller blå blok. Begge blokkes flertal er afhængige af små partier, der allerede nu markerer holdninger, der forhindrer vedtagelse af de store partiers mærkesager.

 

Løsningen ligger lige for: Der bør dannes en OSV regering. (Midterblok) Lederne af de tre partier har fokuseret på væsentlige emner, der tilsyneladende hersker rimelig enighed om. 3 meget vigtige emner burde de tre ledere kunne får vedtaget i en 3-partis flertalsregering. Økonomi – sundheds sektoren – begrænsning af indvandringen.

 

Så kære Kristian Thulesen, Mette Frederiksen og Lars Løkke: Find en rolig aften og et par flasker gode rødvine og tal jer til rette i en god og hyggelig atmosfære. Gamle Danmark behøver en beslutningsdygtig regering. I ønskes et rigtigt godt valg – og en god regering.


 

Folketingsvalget ligner en katastrofe

Af Lene Andersen

 

Når man læser meningsmålingerne bliver man så deprimeret.

 

Det står næsten klart at rød blok med Socialdemokratiet i spidsen vinder, og en ting er helt sikker, en stor del af de stramninger det trods alt er lykkedes DF med deres få mandater at få gennemført, vil blive rullet tilbage. Integrationsydelsen skal afskaffes, kontanthjælpsloftet skal hæves, familier, der ulovligt opholder sig i landet, skal have bedre muligheder for dem selv og deres børn således, at man i løbet af kort tid kan give dem permanent opholdstilladelse, da de nu har været her så længe. Enhver motivtion til at overholde Danmarks love bliver fjernet.

 

Alle disse røde partier har forlængst valgt side, og det er ikke danskernes side.

 

Herudover er de allerede stort set langt da medierne forlængst har valgt side, og det er ikke danskernes side, politiet har forlængst valgt side, og det er ikke danskernes side, dommerne har valgt side, og det er ikke danskernes side og hele embedsmandsvældet har valgt side, og det er ikke danskernes side.

 

Dertil kommer, at det vil være nemt for rød side at overtale V , KF og LA til at stemme med dem idet de også forlængst har valgt side, og det er heller ikke danskernes side.

 

Men det aller værste er, at danskerne tilsyneladende også forlængst har valgt side, og det er heller ikke danskernes side, altså ikke børn, børnebørn og efterkommere i det hele taget. Den bliver godt nok svær at forklare.

 

Endnu engang er det for mig rart at kunne sige:” Godt man er på vej ud og ikke på vej ind.” For aldrig havde jeg drømt om så store tåbeligheder.


 

De politisk korrekte leger med vores ytringsfrihed!

Af  Svend Nielsen

 

Tidligere PET Chef Bonnichsen skrev i Jysk Fynske Mediers tillæg ”Danmark”, at Paludan leger med vores sikkerhed, og senest har også Forsvarsministeren Claus Hjort Frederiksen i TV, været ude i samme ærinde. Begge har det hovedsynspunkt, at Paludans meget direkte adresse til islam, som en af hvor tids største farer, truer Danmarks sikkerhed, på lige fod med Muhammedkrisen.

 

Den lader vi lige stå et øjeblik!

 

Danmarks ytringsfrihed, er således under angreb fra de politisk korrekte, hvilket befordrer en ”politisk laden stå til holdning”, der fører os direkte, mod yderligere politisk polarisering i Danmark. Skåret ind til benet, betyder det reelt, at al tale om immigration og dens konsekvenser er tabu, og ikke til diskussion, så hellere gå på kompromis med ytringsfriheden, må budskabet så være!

 

Årsagen til den rå og direkte tone i debatten, er jo netop, at ingen vil diskutere og italesætte, de helt centrale problemer i indvandringsdebatten, og så burde det jo ikke undre nogen, at f.eks. en Paludan bliver eksponent for frustrationen, opfører sig som den oversete dreng i klassen, og begynder at skabe sig, og optræde som en utilpasset ung mand, for at blive hørt. Når man således angriber Paludan isoleret, er det en sammenblanding af årsag og virkning.

 

Hvis Danmarks sikkerhed virkelig er i fare, som Bonnichsen og Forsvarsministeren siger, så er problemet jo endnu større end Paludan, fordi det betyder, at den uhæmmede indvandring med familiesammenføringer og høje fødselsrate, er ude af kontrol, og allerede har ødelagt det danske pluralistiske demokrati. Da man ikke vil bruge ordets magt, og tage en åbent debat om problemets kerne, er det Grundloven og ytringsfriheden, man i stedet angriber.

 

Man kan ikke se bort fra, at en stor andel af danskerne er imod indvandringen, og mange endda seriøst bange for islam, og den meget fremmedartede kultur og omkostningerne det medfører, for slet ikke at nævne de utallige terroranslag i islams navn, der foregår overalt i verden. Siden 2001 er ca. 150.000 kristne dræbt i terroranslag af muslimerne, og indgår som en kalkuleret risiko, når danske familier vælger feriedestinationer! Så er det jo ikke så mærkeligt at gadekampe, banderelaterede mord, og stigende voldtægter o.m.a. i vores tidligere så fredelige land, skaber utryghed og angst i befolkningen.

 

Det er derfor dybt frustrerende, når ethvert forsøg på at drøfte sagens kerne objektivt, blot bliver ignoreret og udskammet som fascistisk, og nu også udråbt som en trussel for Danmark sikkerhed. Mimi Jacobsen tillader sig den frækhed at i ”Aften showet” at angribe Paludan for at være nazist og bliver tøsesur, og truer med sagsanlæg, når han giver hende svar på tiltale. Fru Jacobsen, læs dit eget indlæg på Facebook, det var dig selv der bød op til dans, og burde anmeldes for injurier! Ja, der er mange måder at forsøge at knægte ytringsfriheden på.

 

Vi har 2 store uløste problemer. Det ene er en total fejlslagen integrationen af ikke-vestlige indvandrere, og det andet er en total mangel på en seriøs og konstruktiv debat, om fremtidens immigrationspolitik, herunder hvor mange ikke-vestlige indvandrere vi økonomisk og kulturelt kan magte, og den danske befolkning vil acceptere.

 

Nu er Danmark stadig et demokrati og ikke nogen politistat, så hvis det betyder, at nogen vil brænde Dannebrog af i den anledning, ”so be it”, hellere det end gå på kompromis med ytringsfriheden. Benægter vi fakta, kvæler al diskussion, og udskammer budbringerne, uanset hvor ubehagelig de end kan være, risikerer vi en helt anden dagsorden, men så er jeg bange for, at det ender med kamp i gaderne.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…