Indlæg fra læserne 13. marts: Forkæl forbrydere

Forkæl forbrydere

Af Visti Christensen

 

Det er kaldt en Molbohistorie og en moderne Århushistorie, at Århus kommune har fået hele 17 ud af 20 hjemvendte fremmedkrigere i et såkaldt exitprogram. Kommunen selv udtaler, at det er en succes, fordi så mange er kommet i job eller er under uddannelse, ifølge Berlingske.

 

Indsatsen er et samarbejde mellem kommunen og Østjyllands Politi, der blandt andet har inviteret de hjemvendte krigere ind til en særlig samtale. ”Det har givet os mulighed for at kigge dem i øjnene og vurdere, hvad de behøvede, for igen at kunne få fodfæste i det danske samfund”, siger politikommissær ved Østjyllands Politi Allan Aarslev, som også nævner, at flere har stiftet familie.

 

”Ingen er kommet ud på en kriminel løbebane”, oplyser politikommissæren, og det er jo fint. Måske har den politiansatte Asmaa AbdolHamid haft god indflydelse på ISS-sympatisørerne og givet dem gode råd i forbindelse med, hvad der med held og bedste effekt skulle siges og loves de danske myndigheder.

 

Østjyllands Politi og en rabiat islamistisk imam påstår, at den hellige grav – eller den hellige krig – er vel forvaret. Men mange er uenige og uden tillid til disse muslimers ædle hensigter fremover. Folk med god indsigt i religionen, løgnen og latinen, udtaler – udfra større og større erfaringsviden – det stik modsatte, selvom et massivt flertal af politisk korrekte journalister i Danmark og andre lande skjuler sandheden.    

 

Sammen med Udlændingestyrelse og Kriminalforsorg mener store dele af dansk politi åbenbart fortsat, at straf er den forkerte vej at gå over for muslimer, der har deltaget i nedslagtning af andre mennesker, – men at vi skal tage pænt imod dem, behandle dem som ofre og tilbyde krisehjælp, job og uddannelse.

 

Men nu er det danske politi hverken uddannet i psykologi, religionsfilosofi eller andre relevante og helt nødvendige fag for at kunne gennemskue de islamistiske fanatikeres tro, sindelag og bondeanger. Og en henvisning til, at de er blevet gift, kommet i arbejde eller i uddannelse er utilgivelig naivt. Har en grufuld adfærd fået en eneste til at ændre holdning, og har nogen af dem offentligt afsværget rabiat islam?

 

Formanden for den ekstremt islamistiske Grimhøj-moské, Oussama El-Saadi, mener ikke overraskende, at netop Aarhus-modellen er ”den helt rigtige måde at hjælpe hjemvendte jihadister på”. Denne person har aldrig villet tage afstand fra Islamisk Stat, herunder deres bestialske behandling af kvinder. Så han synes selvsagt, at ”Aarhus-modellen” er helt rigtigt, fordi den giver gulerod frem for pisk og bygger bro mellem ”de unge” og ”samfundet”, fordi den er bygget på gensidig respekt.

 

Gad vidst, hvad vælgerbefolkningen vil lægge vægt på, når de skal stemme næste gang. For det handler ikke kun om udgiftskrævende og utryghedsskabende muslimske indvandrere, men måske i endnu højere grad om manglende reel indsigt, kompetence og troværdighed fra landets administrative organers side.  

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…