Indlæg fra læserne 13. maj: TV2’s valgpropaganda # Ideologien Islam # Politisk korrekte præster # Seniorpension # Svenske tilstande

TV2´s valgpropaganda for Mette Frederiksen

Af Peter Krogh

 

Torsdag den 9. maj 2019 fra ihvertfald kl. 18.30 til ca. 21.30 bragte TV2 News en 45 sekunders
lang trailer i bunden af tv-skærmen om Mette Frederiksens raskmelding og en fortælling om hele
hendes sygdomsforløb. Denne trailer blev gentaget uafbrudt i ca. 3 timer. Samtidig blev der vist
flere tv-indslag på TV2 News om nøjagtig samme emne. Ren og skær forsøg på hjernevask af seerne fra TV2´s side eller skjult partistøtte. Usmageligt.


 

Hvad er det, der får folk til at lukke øjnene for ideologien Islam?

Af Pernille Birkler

 

Partilederdebatten i TV i tirsdags, fik mig til at tænke på noget, som jeg egentlig har grublet over længe, vel egentlig i flere år.

 

Jeg regner mig selv for et normalt begavet menneske, men der er noget, jeg simpelthen ikke forstår. Hvad er det, der får folk til at reagere så totalt faktaresistente, når talen falder på den muslimske indvandring?

 

Kan man virkelig så fuldstændig fornægte årsagen til den stigende vold, skyderier, voldtægter, drab osv. osv., nemlig det stigende antal muslimer i landet?

 

Nægter man at se dét i øjnene, som man læser og hører om, fordi man er bange for at fremstå som et ondt menneske i andres øjne – og måske ikke mindst i egne øjne?

 

At mainstreammedierne − med DR og TV-2 i spidsen − af al magt forsøger at holde sandheden om Islam skjult for den brede offentlighed er en kendsgerning, så måske ligger noget af svaret her.

 

Men kan man virkelig blive ved med at tro på historierne om alle de fortræffeligheder, som den muslimske indvandring beriger os med, uden samtidig at se på, hvad det koster os, og ikke kun i den velfærd, der bliver taget fra vore egne?

 

Og så skal det da lige indskydes, at ifølge FN/EU’s egne rapporter er kun 2,65 % reelle flygtninge, ergo er de små 97 % velfærdsmigranter.

 

Jeg er naturligvis godt klar over, hvad man kan miste, hvis man lufter sin afsky for ideologien Islam − jeg har selv mistet venner på den konto – så er det her, hunden ligger begravet?

 

Egentlig vender de faktaresistente jo hele sagen direkte på hovedet. Kender man sandheden om Islam og det erklærede mål om verdensherredømme, er man da nødt til at kæmpe for sine børn og børnebørns fremtid. De faktaresistente kæmper tilsyneladende i stedet for en udefrakommende totalitær ideologi og blæser på deres egne efterkommere.

 

Hvad er det for en mekanisme, der i den grad får folk til at lukke øjnene for virkeligheden?


 

Politisk korrekte præster

Af Visti Christensen

 

Partileder Rasmus Paludan demonstrerede igen mandag aften. Denne gang foran Sankt Johannes Kirke på Nørrebro. Det skete med Politiets godkendelse, da de efter sigende ikke vidste, at det var kirkens område.

 

Hverken politiet eller Rasmus Paludan havde spurgt om lov – eller søgt om tilladelse – til at afholde demonstration – på kirkens grund. Politiet mente, det var et offentligt område, og undskyldte straks efter episoden.

 

Efter Radio24syvs henvendelse til kirkens præster, fik disse mulighed for at udtale sig om sagen. Og personen.   

 

Nu undgår muslimer som oftest at betræde kristent kirkeområde. Men modsat ville to af kirkens præster gerne bekende deres politiske korrekthed.

 

Præsten Marie Jacobsen Damm forklarer, at hvis partilederen havde søgt tilladelse, skulle kirkens menighedsråd have taget stilling til, om han kunne få den. Men selv ville hun have sagt ‘nej’.

 

“Jeg synes ikke, der skal være politiske demonstrationer i kirkehaven, og så synes jeg også, at Paludans budskab er det stikmodsatte af det, vi forkynder i kirken.”

 

B.T. var til stede under demonstrationen, og en anden af kirkens præster udtalte til pressen, at han havde forsøgt at få demonstrationen forbudt, men uden held.

 

Nu er det ingen hemmelighed, at folkekirkepræster – især i Hovedstadsområdet – sætter en ære i at beskytte de stakkels indvandrere imod politikere fra det, de kalder den kontroversielle, yderste højrefløj.

 

Man henviser til, at kirkens opgave er at forkynde fred og være barmhjertige samaritanere. Og naturligvis hører det med til Evangeliet, at den kristne tro også bør manifestere sig i human opførsel og andre gode ting.

 

Men afgørende er, at det åndelige regimente (det religiøse område) og det verdslige regimente (det politisk styrede samfund) ikke skal sammenblandes. Det skriver vor kirkes lærefader Luther.

 

Og selve præsteløftet siger, at man som præst ikke blot skal lære fra sig og forkynde i overensstemmelse med Bekendelseskrifterne, men også skal bekæmpe lærdomme, som strider mod den sunde lære (kristen tro og etik).

 

Men en del yngre præster har travlt med at lege nye reformatorer.  


 

Seniorpension

Af Børge Jørgensen

Den nye rapport om, hvor mange personer, der får glæde af Regeringens nye seniorpension, bekræfter til fulde, at Staten tager sig af de nedslidte eftersom hovedparten af støttemodtagerne kommer fra andre støtteordninger såsom Flex ordning, Førtidspension, Kontanthjælp o.l.

Hvis den nye Seniorpension blot hjælper 3-5.000 personer, så er den bedre end Socialdemokraternes mangelfulde pensionsudspil. Den vil nemlig ikke virke, eftersom de nedslidte allerede er afhjulpet i andre støtteordninger, og det er utænkeligt, at nogen i arbejde skulle ønske at komme på en fremskudt Folkepension, som for en gift person udgør ca DKK 9.500 pr måned før skat.
Hvem skulle dog være så ubegavet at ønske sig en Folkepension af en så ubetydelig størrelse?

Nærmer vi os svenske tilstande i Danmark mht. politik?
Af Ivan Olsen
Jeg krummede mine tær og knyttede næverne i går under partileder debatten. Levebrøds-folkene på
borgen vil ikke under nogen omstændigheder samarbejde på nogen måder med Nye Borgerlige og Stram Kurs!
De vil nu indføre svenske tilstande og gøre ligesom alle svenske partier, undgå SD uanset hvilke
konskvenser det får for samfundet. Det er de nu ved at gøre inde på borgen her i Danmark også, længe leve demokratiet, levebrødspolitikkerne på borgen er ligeglade med demokratiet, de meler deres egen kage. Jeg siger bare, vor herre bevares, de vågner op til en ny virkelighed efter valget!
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…