Indlæg fra læserne 11. juli: Soltimer # Halal-slagtning # Højrefløjen takker NEJ TAK # En eftermiddag på P1

Der er altså noget med den sol

Af Lars Thomsen

 

Selvom vi lægfolk oplever en solskinsdag som lunere end en gråvejrsdag, så fastholder FN’s klimapanel, at solen er uden indflydelse på vort klimaet. Forandringer skyldes alene vi mennesker og alt det, vi brænder af.

 

Det kan godt undre os. Vi ved nemlig, at i trediverne var det ligeså varmt som nu – også på Grønland. Efterkrigstiden bød på køligere vejr, indtil vi nåede et lavpunkt i 1980. Siden er det blevet 1,5 grad lunere igen – takket været mere end 300 flere solskinstimer?

 

1930-1939 skinnede solen 1625 timer og temperaturen var 8,1 grad i snit.

1978-1987 skinnede solen 1374 timer og temperaturen var 7,3 grad i snit.

2009-2018 skinnede solen 1709 timer og temperaturen var 8,8 grad i snit.

 

Man kan ikke undgå at få det indtryk, at det er solen, der varmer os.


 

Halal-slagtning

Af Michael Nedersøe, byrådsmedlem og folketingskandidat i Østjylland

Halal er i mange danskers øjne forbundet med en barbarisk slagtemetode, hvor halsen skæres over på
det levende dyr alt imens, der blive bedt nogle religiøse bønner over dyret.

 

For at tilfredsstille muslimske kredse i Danmark udføres også halal-slagtning her i landet. Dette dog kun i en light udgave, men sideløbende importeres også ægte halal. Mange velmenende borgere tror dog kun, at det er selve slagtemetoden, der er halal og når der nu ikke er nogen smagsforskel, betyder det vel ikke så meget. Men jo det gør det faktisk!

 

Hvad mange ikke ved er, at halal ikke kun er slagtet dyrekød og andre fødevarer og at der på verdensplan omsættes varer med halal afgifter for et estimeret beløb på op i mod 9.000. mia. kr. årligt på verdensplan. Disse afgifter betales bl.a. af danske forbrugere, der uden at vide det bidrager til ultra-konservative muslimske kræfter i bl.a. Saudi Arabien i form af World Muslim League. Til de, der ikke kender denne organisation, kan det oplyses, at de åbent arbejder for en udbredelse af islam og den islamiske lov Sharia og alle de lyksaligheder, der følger med så som kvindeundertrykkelse, stening, had mod jøder og homoseksuelle osv.

 

Fint at der er nogle borgere, hvor dette ikke betyder så meget, men jeg mener, borgeren skal have ret til at vælge. Derfor skal der arbejdes for en obligatorisk mærkningsordning til forbrugerne og dette skal selvfølgelig være på nationalt producerede varer såvel som importerede varer. Mon ikke producenterne får øjnene op for det store marked, der er for religiøst neutrale produkter heriblandt fødevarer?


 

Højrefløjen takker NEJ TAK

 

Af Helle Andersen

Medierne har travlt med at nazismen og facismen hører til på højrefløjen, men heller ikke her rækker ”Journalisternes”   evner til at huske:

  • At det hedder Nationalsocialisme : som står for den totalitære stat (diktatur) og ikke de individuelle rettigheder, som højrefløjen kæmper for. Kommunismen og socialismen er historisk kendt for at bekæmpe individuelle rettigheder og danne totalitære stater uden individuelle rettigheder for borgerne dvs ingen ytringsfrihed og ingen forsamlingsfrihed og ingen demokrati.

 

  • At Facismen heller ikke hører hjemme hos Højrefløjen. Man kan se Mussolinis præ-regeringstid, at han havde tilknytning  og var en del af den yderste venstrefløj og kommunismen, men Mussolini var imod at danne en europæisk Forbundstat. Mussolinis Fascisme var som Nationalsocialsmen imod individuelle rettigheder og  dannede totalitære diktaturstater uden individuelle rettigheder for borgerne dvs ingen ytringsfrihed og forsamlingsfrihed og ingen demokrati..

Dermed kan venstrefløjen beholde deres anti-demokratiske Nationalsocialisme og Fascisme, Kommunisme og Socialisme hos sig selv.

NEJ TAK

Det er et nej tak fra højrefløjen til at ”påtage sig” en totalitær diktatur-ideologi. Højrefløjen kæmper for demokrati og individuelle rettigheder for borgerne dvs højrefløjen kæmper for ytringsfrihed, forsamlingsfrihed og demokrati.

Vi takker de mange venstreorienterede ”journalister” , der konstant hentyder til at højrefløjen er facistisk og nacistisk, men det er et rungende nej tak fra højrefløjen.

Venstrefløjen kan have jeres totalitære diktatur-stater og tanker herom for jer selv.


En eftermiddag på statsradioen P1

En drøj omgang indoktrinering

Af Helle Andersen

Radioprogrammet ”Orientering” på P1 DR fredag den 12 juli 2019 bør ændre navn til ”Indoktrinering og forvrængning og nedkæmpning af demokratiet og nationalstaten”.

De identitære

”Journalisterne” havde travlt med at sværte ”De Identitære” til. ”De Identitære” er en gruppe europæere, som går ind for demokrati og tager afstand fra vold. Bevægelsen laver aktioner, der kan gøre opmærksomme på at den europæiske og nationale identitet er værdifuld.

”Journalisten” gik i infight. Det følgende er en gengivelse af ”journalistens” tilsværtning og mistænkeliggørelse af ”De Identitære”:

(frit gengivet) : Vi skal til Tyskland. Det har noget med Identitet at gøre. De kalder sig ”De Identitære”. De ser sig selv som en slags intellektuel elite i kampen mod udvandingen af europæisk identitet og udskiftningen af de europæiske befolkninger. Flere europæiske sikkerhedstjenester har holdt øje med ”De identitære”, og  den tyske efterretningstjeneste har holdt øje med ”De Identitære” i 3 år og fordi den terroristiske New Zealanske massemorder i sit efterskrift skrev om ”The great replacement”, som en af sine årsager til at begå en forfærdelig terrorforbrydelse, så mener den vesttyske efterretningstjeneste, at ”De Identitære” er ÅNDELIGE BRANDSTIFTERE  mellem linierne…..- trods alle deres udtalelser er lovlige og legitime …. Netop fordi De identitære er ÅNDELIG BRANDSTIFTERE (uden at være kommet med ulovlige ytringer !!) kan sikkerhedstjenesten holde særlig skærpet tilsyn med De Identitære fx infiltrere og placere informanter i kredsen (gengivelse slut).

”Journalisten”  laver også lige en kobling (næsten pr refleks) mellem terror og DF, hvor Pia Kjærsgaard og Maria Krarup nævnes.

”Journalisten” tænker ikke et sekund over, at han med sin reportage og udtalelser er med til at nedkæmpe ytringsfriheden ved at koble lovlige ytringer til terror og at han samtidig burde have lavet den samme konklusion med fx Islams langt klarere udtalelser og de 130.000 terrorangreb, som er sket siden 9/11 2001. Eller at andre politiske udtalelser kan kaldes ÅNDELIG BRANDSTIFTELSE og mellem linierne give anledning til, at en forbryder eller massemorder går amok. Eller at alle politiske ytringer kan ses som ÅNDELIG BRANDSTIFTELSE.

Som altid kobler journalisterne patrioter til terrorister. Der er ingen blusel i den løse kobling mellem de lovlige ytringer, som ”De Identitære” kommer med og koblingen til en terroristisk massemorder fra New Zealand. Men ”journalisten” bør også nævne, at Islam er en ”Åndelig Brandstifter” til de 130.000 terrorangreb, som har fundet sted siden 9/11 2001 . Islam er en klar ”Åndelig Brandstifter”, men det kritiseres ikke.

Som altid, når nogen siger nationalstat, så ser venstrefløjen et rødt klæde. Venstrefløjen er anti-nationale og for at nedlægge national-staten og komme under den u-demokratiske EU (fx kan kun kommissionen stille lovforslag). Venstrefløjen er ”internationale” og vil nedlægge national-staterne, og ser ikke værdien i en 1000-årig nationalstat, som er blevet en af de rigeste lande i verden. Venstrefløjen bør huske på det nær-europæiske kollaps med den græske kollaps, som Tyskland kun lige formåede at hindre. Eller at Frankrig har været i undtagelsestilstand i over 2 år – og den undtagelsestilstand er nu permanent med lovregler, der giver sikkerhedsstyrkerne meget vidtgående ret til indgriben, overvågning osv af borgerne….  Desuden har Danmark modtaget ca 1 million udlændinge: se svar på folketingsspørgsmål, der dokumenterer dette:

https://www.ft.dk/samling/20171/almdel/uui/spm/908/svar/1510906/1939510/index.htm

 

Men Venstrefløjen går ind for fri indvandring – uanset prisen.

Venstrefløjen er nyttige idioter for de bagvedliggende pengekræfter og andre interessenter, der ønsker et fælles EU, hvor der er fri gevinst på indtjening og arbejdskraften kan fås frit, fordi  ”money has no moral”. Penge er ligeglade med identitet. Pengemagten ønsker uhindret handel og så lidt demokrati og regulering som muligt. Indtil fornyligt var det sydlige Europa desuden ”RØDT” og østtyskland var RØDT. Om pengemagten er Soros, mellemøstlig eller kinesisk, så er der meget klare bagvedliggende kræfter, som benytter sig af Venstrefløjen som nyttige idioter. Alle pengekræfter har en interesse i at den stærke europæiske nationale ånd svækkes – og helt forsvinder, så andre kan tage scenen. Fordi den nationale europæiske ånd er borgerlig, går ind for nationalstater, ytringsfrihed, forsamlingsfrihed og demokratiske valg. Det sker ved at kalde os ”racister” og en fastholden af udemokratiske konventioner fra 1954. Med politikere, der går lalle-dumme går ind for den fremtid, så er det ikke politikere, der vil os noget godt. Men der er kæmpe diktaturer, som gerne ser Europa nedlagt – og kæmpefirmaer finder måske Nationalstaternes og EU´s konkurrenceregler og ophavsretsregler for skrappe – og EU´s demokratiske velfærdsstater og dygtighed mht produktion og opfindelser for truende.

 

 Airbnb presser ejendomsmarkedet eller er det millionindvandring og retten til fri bolig for indvandrere

Radioprogrammet havde også et indslag om Airbnb. Airbnb er en udlejningsportal, hvor boligejere kan kortids-udleje til turister. Airbnb beskyldes af mange beboere i storbyer i Europa for at presse priserne på ejendomsmarkedet, så lejligehder bliver dyrere. ”Journalisten” interviewede Realdanias uld-i-mund direktør, som ikke mente, at Airbnb presser ejendomspriserne i København. Det er helt andre forhold fx fordi der ikke er bygget billige boliger nok. Direktøren for Realdanis skulle helt klart ikke have noget af at sige, at det skyldtes at ”nogle” havde ret til at få en bolig og derved presser underdanmark ud i at bo fx  i Trailorpark Danmark. Udsendelsen om Trailorpark Danmark viste, at en del af underdanmark nu bor ulovligt på campingpladser og udsendelsen viste en dansk ung mand, der i 2 år havde boet i sin bil. Han har ikke ”ret” til en bolig. Stødende at ”nogle” udlændinge har et retskrav på bolig og danskerne må sove bag i deres bil 2 år. Men den årsagssammenhæng skulle forties.

DR dræber demokratiet

DR indser ikke, at DR dræber ytringsfriheden og demokratiet. Ved at sige, at De Identitære er Åndelige Brandstiftere har de samtidig sagt, at al demokratisk tale er åndelig brandstiftelse, som kan betyde vold (uden de selv laver den konklusion). Derved bliver Danmarks Radio ÅNDELIGE BRANDSTIFTERE.

De Identitære siger netop, at  de ikke går ind for vold og går ind for demokrati og kun bruger legale midler.

Hvad hvis der fandtes kritik af den yderste venstrefløj i Danmark. Så kunne man sige, at den kritik var Åndelig Brandstiftelse. Hvad med islam. Den må kaldes Åndelig Brandstiftelse for de radikale terrorister, der har lavet ca 130.000 terrorangreb på verdensplan siden 9/11 2001. Det benævnes af flere som folkemord.

Hvad hvis der var landmand og imod at landbrugets forhold blev kritiseret. Man kunne sige, at mediernes kritik af landbruget er åndelig brandstiftelse. Det samme kan virksomheder sige. Al kritik af klimaet er åndelig brandstiftelse og vildledning, som kan skabe meget ekstreme klimaforkæmpere. Hvad hvis man kritiserede det Saudiske Regime i medierne. Det kunne siges at være Åndelig Brandstiftelse og skabe en modreaktion i form af terrorisme.

Al demokratisk tale er åndelig Brandstiftelse – eller kun når det ikke passer medierne ?

Medierne har svært ved at se proportionerne og hvad vi skal være bange for Cirka 130.000 terrorangreb fra muslimsk side på verdensplan contra ca 3 ”modangreb” fra ekstremistiske, vestlige terrorister og massemordere eller ”De Identitære”, som laver små happenings og siger de ikke går ind for vold og alene vil bruge demokratiske midler. Hvad skal vi være mest bange for. Det antages, at der er ca 4000 ekstremistiske nynascister i hele USA og cirka en håndfuld i Danmark. Det er næppe neo-nazisterne, som vi skal være bange for.

Journalisthøjskolen skal nedlægges

Mediernes ”Journalister” kan ikke håndtere at kæmpe for ytringsfrihed, saglig oplysning og demokratiet. 80 procent journalister er røde. Det viser undersøgelser. ”Journalisterne” er ude i politisk ærinde. Hver dag 24 timer i døgnet. Og du betaler.

Udokumenterede relationer og konstante antydninger fx om at De Identitære (og DF)  har relationer med terrorisme. Man kan med samme ret sige at DR er Åndelig Brandstiftere ved deres konstante forvrængning af virkeligheden. DR kommer med konstante antydninger, forvrængninger og koblinger og mistænkeliggørelse af højrefløjen  Fx kan Trump ikke nævnes uden at der anvendes ordet kontroversiel samtidig.

Sluttelig må gentages, at DR ´s seertal på alle platforme er dalet drastisk; se DR´s Public Relations Rapport 2018. Der er kun sølle 34 % besøgende på platformene ugentligt og det daler drastisk. Det skyldes måske den massive indoktrinering og usaglige journalistik. Derfor bør politikerne overveje, om DR fortsat skal have 4 milliarder pr år, når de kun har 34 % af danskerne som brugere ugentligt. Eller skal der nedsættes et Pressenævn med tænder, som kan afløse det nuværende tandløse Pressenævn. Eller krav om at ved alle indslag skal modparten have ret at komme med indsigelse. Journalisterne kan ikke selv løfte opgaven på en etisk og saglig forsvarlig måde – desværre er de ude i et politisk ærinde.

 

PS: denne artikel er på ingen måde en opfordring til vold, men er alene skrevet med et motiv om ved legale midler at anvende sin ytringsfrihed til at være med til at skabe den demokratiske fremtid, som man ønsker for sine børn.

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…