Indlæg fra læserne 10. september: Mere politi i civilt # Børn og Regeringen

Mere politi i civilt 

Af Visti Christensen

 

Overfald og forbrydelser imod danskere fra udenlandske – især muslimske – bander eller enkeltpersoner, bliver mere og mere udbredt.

 

Mange af os har været vidner til større eller mindre lovovertrædelser, men af frygt for de ofte hårdkogte elementer i flok, vover man ikke at blande sig.  

 

Man håber, at politiet efterfølgende fanger synderne og får dem stillet for retten. Men bedre ville det være, om de blev fanget på fersk gerning.

 

Men det kræver mere politi på gader og stræder. Ikke kun som to og to i biler, men på gåben i civilt antræk. Med pistoler i bælte, som en ordensmagt bør turde bruge.  

 

Men så snart politibiler viser sig, er de kriminelle over alle bjerge. Som rotter, når lys bliver tændt. Politi i civilt antræk ville kunne gøre en forskel.

 

Men man forstår godt, hvis det kniber med lysten hos betjentene. Især over for de nye skruppelløse samfundselementer, der ikke skyer noget middel i aktiviteterne. 

 

Det sker nemlig med en medbragt voldelig kultur, der med dødsforagt ofte sætter religiøs iver ind på at forulempe ikke-muslimske ofre, eller kvinder, der krænker en klans ære. 

 

Et nyt politiforlig er på vej. Det bør leve op til befolkningens ønske om mere tryghed.


   

Børn og Regeringen

Af Brian Madsen

 

Det står mig mere og mere klart, at vi har fået et forvirret uvederhæftigt rædselskabinet som regering, der som det seneste åbent erkender, at de mest tossede af deres valgløfter selvfølgelig ikke vil blive
holdt.

 

For tiden er børnene åbenbart argumentet, der trumfer alt og alle beregninger. Der findes ca. 385 millioner ekstremt fattige børn i verden (https://www.unicef.org/press-releases/nearly-385-million-children-living-extreme-poverty-says-joint-world-bank-group).

 

Nogle få er heldige, at deres forældre kan få dem til DK; langt de fleste må nøjes med meget mindre. Mindst (https://www.berlingske.dk/politik/se-listen-her-er-regeringens-spindoktorer-og-deres-loen) en million af dem ville kunne have fået deres årlige indkomst fordoblet, hvis man brugte regeringens spindoktor-budget på verdens fattigste børn i stedet. Det ville sikkert øge antallet af fattige
børn på sigt, men den bekymring ser vi bort fra nu.

 

Jeg erkender blankt, at de næppe kan blive til en million børnefacebookvenner til MF, og dermed give hende mulighed for at svælge i evig taknemmelighed og måske ligefrem fremtidige vælgere. Vil det så give en blå regering, hvis man erstatter spindoktorerne med frivillige, og snyder en nedslidt Arne, som har betalt en høj pris for de penge, der for tiden deles hjerteligt ud? Det er muligt. Jeg ved bare, at med
den kortsigtede udlændingepolitik der er ført, kan jeg godt blive bange for, at de børn, som bliver født i DK om et par menneskealdre, vil se et meget mere segmenteret og utrygt DK, når de åbner øjnene for
første gang, end det land jeg selv så.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…