Indlæg fra læserne 1. oktober: Dobbeltmoral – Facebook som smagsdommer – Mission klimakatastrofe

Dobbeltmoral

Af Lone Eriksen

 

Roald Als er en dansk forfatter og bladtegner, kendt for sine satiriske avistegninger. Den dygtige tegner har udgivet en ny bog og tillykke med det.

 

Men der er malurt i bægeret, som giver skår i glæden på dagbladet POLITIKENS redaktion, hvor tegneren er ansat. Han er af POLITIKENS chefredaktion blevet tilrådet til at sætte et permanent skilt op på sin dør på redaktionen. Hold nu fast kære læser! På arabisk står der skrevet.

 

JEG ER IKKE KURT WESTERGAARD

 

POLITIKEN, som gennem mange år har støttet og opildnet til uhæmmet indvandring fra lande med muslimske befolkninger, er altså selv skræmt og bange for terroranslag midt i hjertet af bladhuset. Deres personale, er åbenbart i fare, trods deres skinhellige tilgang til dette megaproblem.

 

Som det kan forstås bekræfter POLITIKENS chefer, at der blandt de tilvandrende personer er voldsmænd, der er villige til at udføre den ultimative voldshandling. Denne problematik er ellers helt fraværende i bladets spalter. Åbenlys dobbeltmoral.

 


Facebook som smagsdommer

Af Visti Christensen

Vi er vist ikke så få, der er blevet udelukket fra at kunne benytte Facebook. Officielt fordi vi har overtrådt deres interne regler for ikke at måtte støde nogen. Politisk, religiøst eller seksuelt.

 

Det er nu tredje gang, jeg udelukkes. Første gang var straffen et døgn for to år siden. Anden gang var for et år siden. Det kostede tre døgn. Og begge gange har jeg ”afsonet min straf”.

 

Men nu er den så gal igen. Og nu lyder straffen på en hel måned. Fordi – som de siger – at det er tredje gang, de har observeret et regelbrydende indlæg fra min hånd.

 

Jeg overlever nok, men mange voldsomme udtalelser synes at kunne passere frit. Min gode ven, Amina Sadar, er muslim og et fremtrædende medlem af DF.

 

Hun lægger mange artikler og videoer ud på FB med relevante spørgsmål til afsporede islamister, og hun er blevet udelukket fra at bruge FB flere gange.

 

Men hun gav mig det råd, at man f. eks. kan kalde afsporede muslimer for ”afs.por. mu.sl” mv. – Så ”fanges” man ikke af deres smagsdommer – net.

 

Nuvel, det gjorde jeg så ikke. Selv synes jeg ikke, jeg gik over stregen. Men dommen er afsagt. Uden forsvarer. Man kan højst skrive tilbage, at man synes, det er forkert.

 

Det bliver mere og mere åbenbart, at også Facebook er på de politisk korrektes side.

 


Mission klimakatastrofe

Af Visti Christensen

Emnet ’klima’ er overophedet i disse tider. En transportabel bio – et mobilt “Klima Roadshow” – turnerer blandt andet landet rundt og besøger skoler og Torve.

 

Projektet støttes af Dansk Energi Net & Undervisningsministeriet. Sidst på dagen ankommer biler, og scenen stilles op dagen før friluftsbiografen åbner.

 

Forældre og børn slentrer forbi, og en del indfanges af bioen i teltet, der viser naturfænomener, smukke naturbilleder og voldsomme naturkatastrofer.

 

Musik og kommentarer er indlagt. Og er man ikke klimaforskrækket, kan man nemt blive det, hvad enten man er barn eller voksen, interesseret eller uinteresseret.

 

”Hvad mener du? Hvad kan du gøre? Hvad bringer mon fremtiden?” lyder spørgsmålene. Og der sluttes med den vækkelseslignende salut: ”Du er fremtiden!”

 

Men værre end klimaforandringer er jordens undergang. Klimaændring, Co2-udslip og naturkræfternes rasen er kun begyndelsen, men elever dropper fredagsundervisningen.

 

Dommedagsprofetier er der mange af. Flere har forsøgt. Men ingen rammer bedre om verdens undergang end tømreren fra Nazareth. Se Matt. 24, Mark. 13 og Luk. 21.

 

Og skønt Greta Thunberg p.t. stjæler hele billedet, så er hun hverken den genkomne Messias eller en genfødt profetinde. Medmindre man da tror på reinkarnation.

 

Spørgsmålet er, hvem der undersøger, gennemser og følger dette Roadshow, og kontrollerer, om grænser overskrides i dette projekt ”Klimamission”.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…