Illegale immigranter begår omfattende kriminalitet – men myndighederne praktiserer politisk korrekthed

Arkiv/skærmprint fra Spanien

Gatestoneinstituttet informerer om kriminalitet, religionskrig og terror, begået af tilvandrede personer, der i de fleste tilfælde ansøger om asyl i et europæisk land.

 

Disse emner omtales kun sjældent i danske medier.

 

I foråret 2018 oplyste Soeren Kern om den alvorlige tilstand i Tyskland.

 

Og nu er der kommet en lignende spansk krimi-gennemgang af de første fem måneder af 2019. Den  blev bragt d. 23. maj i år.

 

Gatestones artikler udgives på 16 sprog. Overskriften på Kerns seneste bidrag er “Spain: Surge in Migrant Crime” / “España: Oleada de crimenes cometidos por migrantes”.

 

Denne rapport er meget lang med over 50 tilfælde af gruppevoldtægt og røveriske overfald. Etniciteten er oplyst, men ikke det retslige efterspil med de “asylsøgende” og illegale forbrydere.

 

Det fremgår, at især Middelhavsregionerne plages af kriminelle immigranter – d.v.s. det østlige og sydøstlige Spanien (Barcelona, Benidorm, Mallorca, Murcia, Alicante m.fl.). Ifølge indenrigsministeriet opholdt 18.032 personer fra Rumænien sig i spanske fængsler i året 2017, og 17.464 kom fra Marokko.

 

Fortielse og manipulation

I et par tilfælde er det lykkedes at afsløre myndighedernes opførsel med hensyn til kriminelle indvandrere. D. 15. marts 2018 blev to 12-årige piger overfaldet i en park af fem unge marokkanere og en nigerianer i Azuqueca de Henares – 48 km øst for Madrid. Den ene af pigerne sagde, at hun var muslim, og derfor lod forbryderne hende gå. Den anden blev voldtaget.

Men sagen blev hemmeligholdt gennem et helt år – på grund af “politisk korrekthed”. Først d. 20. marts 2019 kunne avisen El Mundo meddele, at den offentlige anklager og dommerne havde besluttet at sende tre af de unge immigranter til tre års afsoning i en institution for unge kriminelle og derefter “indsluse” dem i samfundet i stedet for at udvise dem. Den ældste i voldtægtsbanden fik en præventiv fængselsdom. De andre blev sat på fri fod.

En borgmester vil “undgå spænding”

Få minutters gang fra det centrale Madrid (med Puerta del Sol og Pradomuseet) har den spanske hovedstad noget, der ligner Københavns Nørrebro – kvarteret Lavapiés. Her er der “multikultur” med en overvejende afrikansk og arabisk befolkning, hvoraf mange er illegale beboere. Ved flere lejligheder har politiet måtte gribe ind ved optøjer og slagsmål. Det passede ikke byens socialistiske borgmester Manuela Carmena, som gav politiet ordre om at holde sig ude af Lavapiés – for at undgå spænding.

En konsekvens er, at mange udvisningsdomme kan omgåes, fordi kommunen ikke har kendskab til et stort antal tilvandredes adresser. Men ved forårets parlaments- og kommunalvalg blev Carmena afsat, og det borgerlige Partido Popular har overtaget borgmesterposten. Så vil det vise sig om ordensmagten kan rykke ind næste gang det bliver nødvendigt.

Ingen elpistoler til politiet

Socialisternes hensyntagen til illegale udlændinge foregår på flere måder mange andre steder end i hovedstaden. I Bilbao (Baskerlandet) har kommunen besluttet, at politiet alligevel ikke må bruge indkøbte elektrochok-pistoler (2600 euros per styk). Det påståes, at de er “for farlige”.

 

Nationalitet omtales ikke

Den daglige kriminalitet – fra smårapseri til mord – fremprovokerer lede og vrede i befolkningen. Ganske vist har Partido Populars leder Casado offentligt udtalt sin afsky mod islam, men han og de fleste politikere er optaget af andre sager. Partiet VOX tiltrækker derfor mange vælgere og medlemmer.

 

På linje med andre europæiske regeringer undlader Spaniens indenrigsministerium at oplyse kriminelle immigranters nationalitet (som nævnt anfører Kern dette i sin opremsning). Desuden afviger ministeriets opgørelse over indvandrerkriminalitet fra INI – Det Nationale Institut for Statistik. Ministeriet angiver 332 mord for året 2017, mens antallet fra INI er 308. Voldtægtstallet for samme år varierer også. Fra INI er det 1382 og fra ministeriet 865. Hvad skal borgerne tro på?

 

kilder:

https://es.gatestoneinstitute.org/14259/espana-crimenes-migrantes

https://da.gatestoneinstitute.org/author/Soeren+Kern

https://www.elcorreo.com/bizkaia/policia-bilbao-descarta-20180829225550-nt.html

Torben Snarup Hansen har udgivet:

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…