I dag brager det løs i Folketinget: S-regeringen vil lempe udlændingepolitikken – Nye Borgerlige og DF vil have folkeafstemning

“I morgen starter vi kampen mod lempelser i udlændingepolitikken”, skriver Pernille Vermund i sit Nyhedsbrev. Nye Borgerlige vil have en folkeafstemning om lempelsen og DF støtter det. Pernille Vermund skriver:

 

I morgen skal Folketinget førstebehandle et forslag fra regeringen om at øge udgifterne til offentlig forsørgelse af migranter på integrationsydelse.

 

Mellem 200 og 300 millioner kroner skal der udbetales til indvandrede familier, der i stedet for at tage et arbejde og forsørge sig selv, bliver forsørget af de danske skatteydere.

 

Det skal stoppes. Og det kan vi godt, hvis de fem partier i opposition står sammen, og danskerne bakker op.

 

Vi har tiden fra i morgen, hvor loven førstebehandles, og nogle uger frem ind til loven kommer til endelig afstemning ved en 3. behandling i Folketinget.

 

Fra Folketingets talerstol vil Nye Borgerliges medlem af Folketinget Lars Boje Mathiesen i morgen eftermiddag rette en direkte appel til medlemmerne af Venstre, Det konservative Folkeparti, DF og LA om at bakke op og stoppe lempelser i udlændingepolitikken.

 

For det kan godt stoppes – hvis vi står sammen om at gøre det.

 

Det har jeg fortalt om i et tidligere blogindlæg. I morgen lægger vi det frem for de andre politikere.

 

Det er Grundlovens paragraf 42, der giver os danskere mulighed for at forsvare os imod, at et flertal i Folketinget regerer hen over hovedet på et flertal i befolkningen.

 

Vi er 79 medlemmer af Folketinget i oppositionen. 60 underskrifter skal vi bruge. Når Folketinget har vedtaget loven, har vi tre dage til at samle underskrifterne sammen og få forhindret, at loven træder i kraft.

 

Loven skal så sendes til folkeafstemning. Hvis danskerne stemmer nej, er loven bortfaldet. Stemmer danskerne ja, gælder den.

 

Nye Borgerlige vil fremlægge lister til underskrift i Folketinget, og det er min klare forventning, at der blandt de 79 gode kolleger i opposition, kan findes 60 ansvarlige medlemmer, der vil lade ord følge af handling og stå vagt om udlændingepolitikken.

 

Bortset fra venstrefløjen og Det Radikale Venstre gik ALLE partier til valg i foråret på et løfte om ikke at lempe udlændingepolitikken.

 

De borgerlige partier lavede i 2018 en aftale om ikke at give flere penge til migranter, men tværtimod at skærpe reglerne for integrationsydelse fra januar 2020.

 

Den aftale vendes med venstrefløjens og regeringens aftale 180 grader på hovedet.

 

Det vil i det perspektiv være helt uforståeligt, hvis Venstres, Det Konservative Folkepartis og Liberal Alliances folketingsmedlemmer ikke vil medvirke til at fastholde en stram udlændingepolitik ved at skrive under og sikre, at danskerne får det sidste ord i den sag.

 

Udlændinge her i landet skal forsørge sig selv. Danmark skal ikke være socialkontor for muslimske migranter, der hverken tager danske værdier til sig eller bidrager til samfundet med arbejde og skat.

 

Det må og skal være et samlet borgerligt krav.

 

Dansk Folkepartis Søren Espersen har allerede meddelt mig, at DF’s 16 medlemmer selvfølgelig skriver under.

Pernille Vermund

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…