Hvornår skal jeg tage cannabis olie?

Det er et relativt nyt fænomen herhjemme, og mange er lidt skeptiske overfor brugen af cannabis som medicin. Der er dog mange gode grunde til, at det kan ende med at være den rigtige behandlingsform i bestemte tilfælde, hvilket denne artikel kigger lidt nærmere på.

 

Mange er begyndt at overveje, om brugen af cannabis-olie kunne tænkes at være noget for dem. Flere og flere benytter det som medicin, og det får selvfølgelig mange til at tænke på, om det også kan være det rigtige for dem. Heldigvis er der mange gode blogs og eksperter, som kan fortælle dig, hvornår det kan være på sin plads, og hvornår det ikke vil have nogen positiv effekt at bruge det.

 

Hos Nordicoil sælger de cannabis-olie i forskellige former. Det er en førende udbyder i Danmark, som tilbyder mange forskellige tilskud, som passer lige præcis i den enkelte situation. Nogle ting er eksempelvis bedre mod slemme fysiske smerter, imens andre virker meget afslappende. Derfor skal man naturligvis give sig tid til at vælge det rigtige.

 

Lindring af slemme smerter

Rigtig mange vælger at bruge cannabis som smertelindrende produkt. Det kan eksempelvis gælde, hvis man har nogle store fysiske smerter efter et uheld, som virkelig kræver noget at komme igennem. Det kan også sagtens handle om, at man har været igennem et behandlingsforløb, som virkelig er hårdt for kroppen og giver mange smerter.

 

Faktisk vælger flere kræftpatienter at bruge cannabis-olie som lindrende. Det skal fastslås, at det her ikke er helbredende for selve sygdommen men derimod nedsættende for smerterne, hvilket kan være en rigtig stor gevinst for kræftramte, som gennemgår nogle meget hårde forløb, eksempelvis med kemoterapi.

Anderledes end morfin

Nogle vil sige, at man jo bare kan tage morfin, som er det typiske lægemiddel, som man har slemme smerter. Det er da også helt korrekt. Morfin er ifølge den meste forskning et stærkere produkt, og cannabis går altså ikke ind og direkte erstatter morfin som værende berettiget.

 

Cannabis virker dog ofte på en lidt anden måde. Det er en smule mindre sløvende, og det kan samtidig være det rigtige valg, hvis man skal nedsætte smerterne lidt uden at give en alt for hård kur, som morfin sommetider kan være.

 

Der er også mennesker, som ikke kan tåle morfin, eller som faktisk slet ikke mærker effekten, når de får det. Her er det selvfølgelig værd at overveje, om det kunne være anderledes med cannabis olie. Det kan man prøve af, når morfinen eksempelvis ikke har den ønskede effekt. Tænk sig, hvis det gav en bedre løsning med færre smerter.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…