Hvornår har du sidst sammenlignet priser på a-kasser?

Hvis du er medlem af en a-kasse, er der store chancer for, at det er lang tid siden, du sidst har tjekket op på priserne på a-kasser.

 

Men der er en rigtig god grund til at blive ved med at holde dig opdateret på priserne, da du faktisk kan spare mange penge ved at skifte til en ny og billigere a-kasse.

Du har måske mulighed for at spare penge på din a-kasse

Der er mange a-kasser i Danmark, og stort set alle sammen har en unik pris. Derfor er der uomtvisteligt en forskel på priserne hos de mange a-kasser – ergo må en af dem jo være billigere end alle de andre.

 

Hvis du ikke er hos den billigste a-kasse, smider du penge ud af vinduet hver eneste måned. Og det er der jo ikke nogen grund til, vel? Hvorfor ikke undlade at spilde dine penge og i stedet skifte over til den billige a-kasse i stedet for?

Sammenlign priser på de danske a-kasser online

Hvis du vil gøre det nemt for dig selv at finde frem til den billigste af de danske a-kasser, kan det være en klog idé at sætte dig ned og sammenligne priserne via en af de mange hjemmesider, der kan gøre det for dig.

 

I stedet for selv at hente priserne manuelt, gør hjemmesiderne det hårde arbejde for dig, så du bare skal observere, hvilken a-kasse der er den billigste på markedet for dig. Det er nemt og hurtigt, og sjældent har du kunne spare så mange penge ved en så lille indsats.

Det er nemt og enkelt at skifte til en ny a-kasse

Det er meget nemt at skifte til en ny a-kasse. Du skal ikke være bekymret for, at det er noget, der tager lang tid, koster mange penge eller er besværligt på nogen måde. Det er lige så nemt som at skifte teleselskab for dit telefonabonnement, hvis vi skal lave en sammenligning.

 

Har du gået med overvejelser om at skifte a-kasse, bør du da gøre det nu, hvis du vel og mærke kan skifte over til en, der er billigere, end den du er i nu. Det kan jo være, du allerede er i den billigste a-kasse, og så skal du ikke foretage dig noget.

Betaler du for meget for din nuværende a-kasse?

Hvis du ikke er sikker på, om du betaler for meget for din nuværende a-kasse sammenlignet med alle de øvrige a-kasser på markedet, er det i den grad på tid at undersøge det nærmere, så du ikke snyder dig selv for en masse penge hvert eneste år.

 

Find de billigste danske a-kasser her og se, om din nuværende a-kasse er på listen over de billigste på markedet. Hvis ikke, er der god grund til at overveje at skifte din a-kasse ud med en af dem, du finder på denne liste.

Får du nok ud af din a-kasse?

Det kan også være, du bare er interesseret i at skifte til en ny a-kasse, hvis du ikke føler, at du får nok ud af din nuværende a-kasse. Hvis pengene ikke betyder så meget for dig, er det måske mere kvaliteten af den hjælp, du får fra din a-kasse, der har en betydning.

 

Hvis du ikke får den rette hjælp, du føler, du skal have, fra din nuværende a-kasse, kan du også vælge at skifte over til en, der er bedre til at hjælpe dig og som forstår dig og dine udfordringer. Det er aldrig for sent at skifte over til en ny og bedre a-kasse.

Find din nye a-kasse nu og skift i dag

Så vil du gerne spare penge hver eneste måned, bør du virkelig overveje at skifte din a-kasse ud med en billigere en af slagsen. Du kan nemt spare flere hundrede kroner om året ved at skifte fra en dyr a-kasse til en af de billigere på markedet, og det løber jo op over et par år.

 

Så tænk over, hvor mange år du stadig har tilbage på arbejdsmarkedet, og på hvor mange penge du så kan ende med at spare. Vores bud er, at der nok ikke er tale om småpenge. Så gør dig selv en tjeneste og spar penge i dag ved at skifte over til en billigere a-kasse.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…