Dagens læserindlæg, 11. december: Hvorfor vil politikere i vores frie Europa ikke se, hvad ideologien islam står for?

Af Pernille Birkler

 

Nu om stunder går man på nettet og ”googler”, hvis man søger svar på noget, og der findes svar på det meste. Men der er alligevel spørgsmål, selv en søgemaskine ikke kan svare på.

 

For hvorfor bøjer den demokratiske og frie del af verden sig næsegrus for en voldelig politisk ideologi som Islam? Hvad er det, der får Europas politikere til at lukke øjnene for, hvad Islam er, og hvad Islam står for?

 

Hver dag sine indrømmelser, særrettigheder og knæfald for denne ideologi – som kalder sig en religion. Og måske er det netop her, hunden ligger begravet. Kald noget en religion, og pludselig bliver alt tilladt i religionsfrihedens hellige navn.

 

Jeg prøvede så at søge på ”massepsykose”, da det egentlig er meget dækkende for, hvad der foregår på vore breddegrader i disse år. Og her nåede jeg frem til denne definition: ”Beskrivelsen massepsykose anvendes ofte og næsten altid til beskrivelse af religiøse sekters hjernevask af deres proselytter eller i en ramme hvor man devaluerer andres holdning”.

 

Ja se, det dækker jo egentlig ret godt den måde, hvorpå Islam styrer sine undersåtter.

 

Men det forklarer bare ikke, hvorfor Europas politikere, venstrefløjen og hele godhedssegmentet også lader sig hjernevaske.

 

Især alle de selvfede egohumanister har i den grad ladet sig forblænde, og de er hurtigt på banen, hvis man formaster sig til at kritisere Islam, man bliver udråbt som både racist, fascist og andre artige ukvemsord fra samme skuffe.

 

Historiebøgerne er ellers fulde af beretninger om, hvor galt det går, når en udemokratisk ideologi tager magten. Men når det drejer sig om ideologien Islam, vender mange det blinde øje til og nægter at se, at Islam mere er en politisk ideologi end en religion.

 

Jeg ønsker derfor en forklaring på, hvorfor politikerne i vores frie og demokratiske Europa agerer som de 3 aber og nægter at se bagsiden af Islams medalje men helt uden skrupler arbejder ihærdigt på at gøre Europa muslimsk.

 

For bagsiden af medaljen er gruopvækkende til overflod. Her handler det udelukkende om vold, drab på ”vantro”, afskaffelse af demokratiet, kvindeundertrykkelse og videre i den dur, opfindsomheden hvad angår grusomheder er stor.

 

Så jeg søger fortsat efter et svar.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…