Den eneste løsning er et totalt stop for tilflyttere, som ikke kan og ikke vil være en del af det danske samfund

Foto: Steen Raaschou

Over hele den vestlige verden er der hver eneste dag i alle medier blevet skrevet, talt og råbt om alt det, der er galt med Islam og de radikaliserede muslimer.

 

Men hvem kan gribe ind mod elendigheden?

 

Hvordan ser det ud, hvis man fokuserer på dette problem i Danmark?

 

Her er der de sidste 30 år blev brugt enorme midler i et forgæves forsøg på at integrere muslimske indvandrere, flygtninge og asylsøgere. Alene denne post har betydet, at vi når op på den nette sum af et tusind milliarder kr. – eller en billion.

 

Tallet en billion eller 1.000 milliard, kommer fra at gange 33 milliard om året med 30 år (=  1.089 milliard), hvor vi smed penge ud efter integrationen.

 

Hensigten var at motivere de fremmede til at blive produktive og lovlydige borgere i et demokrati. Men dette mål er ikke nået. Kun de allermest virkelighedsfjerne journalister og akademikere vil påstå, at “integrationen” har været en succes.

 

Den er en gigantisk fiasko! Og hvad gør politikerne så? De kloge siger, at førnævnte billion-beløb vil blive brugt i de næste 30 år, selvom alle resultater af den hidtidige indsats har slået fejl.

 

Hvad så? Hvad skal der gøres for at rette op på miseren?

 

Det første du skal gøre, når du er udsat for et problem, er at du holder dig langt væk fra det, der forårsager problemet og tager de nødvendige initiativer for at bekæmpe alt det skadelige, der har ramt dig. Hvis du bliver ved med at udsætte dig selv for det, der forårsager problemet, får du det aldrig løst.

 

Dette er ikke desto mindre situationen i Danmark i dag. Vi er under angreb fra indkomne sociale skadelige elementer og derfor, vi skal lukke for kilden, hvor angrebet kommer fra.

 

Politikerne har alt for længe holdt grænserne åbne for uhyggeligt tunge sociale, sikkerhedsmæssige og kulturelle problemer, der følger med en bestemt type ikke-vestlige indvandrere, som nægter at slippe deres medbragte kultur. Den vigtigste årsag til, at de er kommet her, er ønsket om kontanthjælp og andre ydelser fra kommunen.

 

Derfor er en skandaløs stor del af de tilrejsende permanent arbejdsløse. Uanset hvad de offentlige kasser finder på at udbetale, forsvinder disse problemer ikke. Alene “retten” til familiesammenføring er garanti for stadig tilstrømning fra en stribe ikke-fungerende stater og samfund i Afrika og Asien.

 

At fable om den fysiske nedlægning af ghetto-kvarterene er virkningsløst, og med den danske statsministers seneste godkendelse af de aktuelle erklæringer fra FN og EU om “migration” og globale rettigheder vil den nære fremtid bringe mere kriminalitet og et forstærket pres på ressourcerne.

 

Derfor er den eneste løsning at indføre et totalt stop for en bestemt type ukvalificerede tilflyttere, som ikke kan og ikke vil være en del af det danske samfund – både økonomisk og kulturelt. Staten – d.v.s. regering og Folketing – ødelægger efterhånden samfundet (se på Sveriges opløsning!) og dermed også tilværelsen for de mange arbejdsomme og lovlydige indvandrere. Politikerne skal tvinges til at beskytte Danmark.

 

Cherif El-Ayouty er folketingskandidat for Nye Borgerlige

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…