Hun er kandidat for Nye Borgerlige – nu opgiver hun sit job efter uge med chikane og hærværk

Facebook

 

Anahita Malakians er kandidat for Nye Borgerlige. Hun var også ansat på burgerbaren The Barn på Nørrebro.

 

Indtil i går søndag.

 

Da så hun sig nødsaget til at sige sin stilling op.

 

Det skete efter en uge med chikane, som kulminerede natten til lørdag med en knust rude.

 

Det skriver hun på Facebook:

»Det er med den dybeste sorg i mit hjerte, at jeg er nødt til at skrive dette opslag. Af hensyn til ejerne og de der arbejder i The Barn, samt de der planlægger deres events på stedet, har jeg valgt at sige op fra dd. med øjeblikkelig virkning«, skriver Anahita Malakians og tilføjer, at hun ikke har yderligere kommentarer foreløbig.

 

Netmediet Konfront, der beskriver sig selv som et netmedie for den »radikale venstrefløj«, skrev onsdag en artikel med overskriften: ’Naziburger: Højreekstremist åbner burgerbar i Nordvest’.

 

I artiklen stod der blandt andet ifølge Politiken:

 

»For få måneder siden agiterede hun mod muslimer og islam. Nu har hun åbnet en burgerbar i Københavns Nordvest-kvarter«, indledte Konfront historien om Anahita Malakians’ burgerrestaurant.

 

Dagen efter sagde netmediet delvist undskyld for artiklen og brugen af ordet »naziburger«. Dog med en opfordring om fortsat at boykotte burgerbaren.

 

I løbet af ugen opfordrede Antifascistisk Aktion til at give restauranten dårlige anmeldelser på Facebook.

 

Og lørdag aften blev der knust en rude hos The Barn.

 

Anahita Malakian var ikke var overrasket over dette hærværk. I kølvandet på chikanen vurderede hun, at hærværken var politisk motiveret.

 

»Jeg kan ikke forestille mig andet. De (personer fra det ekstreme venstreorienterede miljø, red.) har nærmest opildnet til vold og har ikke andre metoder. Kommunikation er ikke deres stærkeste side, udover at trække nazist-kortet,« sagde hun til BT.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…