Højrefløjens skænderier giver de indvandringsvenlige partier frit spil til at ødelægge Danmark

Arkivfoto: Privat

Af. Fhv. MF Martin Henriksen. Medlem af Dansk Folkepartis Hovedbestyrelse

 

Højrefløjen og de nationalkonservative kræfter bør stoppe de interne skænderier, for dem der har mest gavn af at højrefløjen peger fingre af hinanden og fortsætter med skænderierne er partier som De Radikale, SF, Enhedslisten, Socialdemokratiet og slapperfløjene hos Venstre og Konservative.

 

Jeg har selv ved flere lejligheder kritiseret Stram Kurs og Nye Borgerlige, og det jeg har gjort selvom jeg anerkender, at Rasmus Paludan til at starte med havde nogle pointer. Hans demonstration på Nørrebro op til folketingsvalget afslørede den muslimske voldskultur for andre end os, der vidste det i forvejen. Det tjente et formål. Men derfra, så udviklede det sig til et show med råberi, skældsord mm. og det endte ærlig talt med at blive en tand for mærkeligt. Det har skubbet nogle velmenende danskere væk fra højrefløjen, og direkte i armene på nogle af de indvandringsvenlige partier. Jeg tror oprigtigt ikke, at det på den lange bane er det bedste for landet. Jeg har bl.a. også kritiseret Pernille Vermund og Nye Borgerlige fordi de reelt har opbygget deres parti på kritik af Dansk Folkeparti. De burde bygge på fædrelandskærlighed og på kritik af de partier, der igennnem tiden har modarbejdet Dansk Folkepartis politik.

 

Jeg har ærlig talt følt og mener helt oprigtigt, at de nye kræfter på højrefløjen burde havde været tilbageholdende med at kritiserer dem, der i årevis har kæmpet kampen. Men nu er det, som det er. Vi skal videre herfra til gavn for Danmark.

 

Men vi skal naturligvis også turde sige, at Dansk Folkeparti har begået fejl. Dansk Folkeparti skulle mere aktivt havde søgt regeringsmagten i 2015, og Dansk Folkeparti skulle havde været klare i spytten, når det kom til at placere sig selv som et borgerligt nationaltkonservativt parti. Et parti, som Dansk Folkeparti skal efter min mening kunne samarbejde til begge sider, men udgangspunktet skal være klart borgerligt og nationalt.

 

Partiet skulle også havde været mere markant i sin modstand mod Marrakech-erklæringen. Det er nogle af de ting, som Dansk Folkeparti har modtaget kritik for, og det må vi tage til os, hvis vi skal komme videre på en god og konstruktiv måde.

 

Men uanset højrefløjens uenigheder, og de er der sådan set stadig, så bør vi fremadrettet være enige om at kritikken først og fremmest rettes mod de partier, organisationer, samfundsdebattører mfl., der ønsker det multikulturelle samfund fremfor det homogene samfund. For deres politik vil med sikkerhed medfører nye parallelsamfund med nye konflikter. De partier, der ønsker mere indvandring, er højrefløjens og de nationalkonservatives modstandere. De partier, der ønsker mere islam, er højrefløjens og de nationalkonservatives modstandere. De partier, der ønsker at give efter og som ønsker at vi danskere skal underkaste os sharia, de er vores sande modstandere.

 

Underkastelse i forhold til den islamiske ideologi er ikke en mulighed for fædrelandselskende patrioter. Det må aldrig ske. Det vil være et historisk svigt af dimensioner.

 

Det er først og fremmest højrefløjens og de nationalkonservatives modstandere, der har gavn af vores skænderier. Vores skænderier med hinanden har været en direkte medvirkende faktor i forhold til, at det samlede antal indvandrerkritiske mandater i Folketinget er mindsket. Og ja, der er også andre faktorer.

 

Jeg kan ikke love, at jeg til evig tid vil tie stille, hvis andre på højrefløjens foretager sig noget, som jeg er lodret uenig med. Det kan andre sikkert heller ikke love. Men jeg kan love, at jeg først og fremmest vil rette skytset mod de partier, hvis politik skader det land vi elsker og holder af, og mod de imamer og mod de muslimer der udøver negativ social kontrol rettet mod de piger og kvinder, der gerne vil Danmark. Det kan jeg godt love.

 

Der er også en anden god grund til, at de nationalkonservative kræfter og højrefløjen bør tænke over, hvad de siger og gør. Venstre og Socialdemokratiet, og sådan set også De Konservative, har til trods for at de reelt er indvandrings- og konventionsvenlige partier formået at manipulere politiske kommentatorer, politiske eksperter, store vælgergrupper, medier og journalister til at tro, at de også er garanter for en stram udlændingepolitik. De har simpelthen bildt mange ind, at de har ført en politik og står for en politik, som de dybest set er imod. Det er godt spinarbejde. Men det er ikke andet end spin.

 

Sålænge højrefløjen og de nationalkonservative bruger alle deres kræfter, eller de fleste kræfter, på at være efter sig selv og hinanden, istedet for at afslører især Mette Frederiksens og Jakob Ellemann Jensens store bluffnummer, så mener jeg at højrefløjen gør kommende generationer af danskere en bjørnetjeneste.

 

Jeg ved godt, at der fortsat vil være uenigheder. Det kan aldrig undgås ethundrede procent. Men jeg håber alligevel, at vi alle vil bruge juledagene til at tænke over hvad vi vil med Danmark.

 

Jeg ønsker, at værne om vores danske traditioner og vores kristne kulturarv. Jeg vil gerne give et ordentligt samfund videre til dem, der kommer efter os. Det er mit højeste ønske. Vi har vagten på dette tidspunkt i danmarkshistorien. Lad os bruge tiden fornuftigt til gavn for Danmark.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…