Hjælpeorganisation annoncerer efter folk, der vil indgå fupægteskaber med migranter, så de kan få opholdstilladelse

Mission Lifeline på redningssaktion i Middelhavet (Skærmprint YouTube)

En række hjælpeorganisationer har skibe i Middelhavet, som samler afrikanske migranter op. Deres aktiviteter er stærkt omstridte.

 

Ofte anklages organisationerne for at lokke migranterne ud på Middelhavet, fordi de får et håb om at blive samlet op af et af disse skibe. En del drukner i forsøget.

 

En af de kontroversielle hjælpeorganisationer er den tyske ”Mission Lifeline”. I sommer måtte organisationens skib ”Lifeline” blive liggende ude på havet, fordi intet land ville give det havneadgang.

 

Skibets kaptajn er i øjeblikket for retten på Malta, anklaget for menneskesmugleri.

 

Nu har ”Mission Lifeline” så igen gjort opmærksom på sig selv på den værst tænkelige facon.

 

Fupægteskaber

Man har på Twitter offentliggjort en tekst, der er en temmelig usminket opfordring til at gifte sig med nyankomne migranter, så de på den måde kan få opholdstilladelse!

 

Altså et forsøg på at øge den afrikanske indvandring via fupægteskaber.

 

Teksten lyder således:

 

”Er I endnu ikke gift? Måske forelsker i jer tilfældigt i et menneske, der endnu ikke har opholdstilladelse her. Kunne det ske, eller? Vær åben!”

 

Den tyske strafferetsekspert Matthias Waldraff siger om det stærkt kritiserede tweet: Det er ikke nok til at blive straffet. Men som han tilføjer: ”Det er åbenbart, at man her prøver at motivere folk til at indgå fupægteskaber.”

Læs også
Bryllupsøen Ærø i fokus, da Europol og dansk og tysk politi gik i aktion mod en kriminel organisation bag fupægteskaber

 

Ekstrem venstreorienteret ideologi

Philipp Amthor, der er fremtrædende medlem af Forbundsdagen for det borgerlige CDU, kalder tweetet for ”en skandale”. Han tilføjer over for BILD:

 

”Denne absurde opfordring til at indgå fupægteskaber viser overtydeligt, at disse ”hjælpeorganisationer” i virkeligheden forfølger en langt større dagsorden. De vil sabotere vores udlændingeret og trække vores retsstat rundt ved næsen med deres venstreorienterede ideologi.”

 

Amthor kalder dem ”menneskesmugler-hjælpere”.

 

En førende politiker fra det liberale FDP, Michael Theurer, siger, at organisationen miskrediterer sig selv og andre hjælpeorganisationer med denne fordækte opfordring til fupægteskaber. Han fortsætter:

 

”Tilsyneladende har Lifeline en ekstrem politisk og ikke en rent humanitær målsætning.”

 

Læs også
Mistanke om, at terrorister bliver smuglet ind via fupægteskaber

Man vil øge folkevandring med forlorne ord om kærlighed

Lederen af ”Lifeline”, Axel Steier, afviser anklagerne. Han hævder, at tweetet bare er en opfordring til at give penge til redningsaktioner på havet.

 

Og så tager han skridtet videre med en påstand om, at det slet ikke handler om ægteskaber. Nej, nej, det ”handler om kærlighed”.

 

Kærlighed? Man annoncerer fuldstændig åbenlyst for, at folk kan ”forelske” sig i et menneske, der ikke har nogen opholdstilladelse”. Formålet er ikke til at tage fejl af: Man opfordres til at gøre, hvad man kan for at hjælpe flere til at indvandre fra Afrika.

 

Organisationen kalder sig for ”Livline” (”Lifeline”). Den burde snarere kalde sig ”Folkevandring”.

 

Et ekstremt politisk projekt søges solgt med forlorne ord om ”kærlighed”.

 

https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/mission-lifeline-seenotretter-werben-fuer-ehen-mit-fluechtlingen-59795932.bild.html#remId=1569820836871073847

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…