Hitzb ut-Tahrir overtager Christiansborg Slotsplads – og det er ikke første gang politikere tillader antidemokratisk magtdemonstration

Det kan ikke passer. Det er en tidlig 1. april vits. Det er der ingen, der tror på. Det giver de ansvarlige ikke tilladelse til. Politiet står da parat – måske endda med Hjemmeværnet på sidelinien – med al den magt, de kan opvise, for at stoppe Hitzb ut’Tahrirs indtrængen på Christiansborg Slotsplads.

 

Ikke sandt? Sådan reagerede jeg i hvert fald, da jeg hørte, at Hizb ut-Tahrir havdefået tilladelse til at afholde fredagsbøn på Christiansborg Slotsplads.

 

Magtdemonstration på magtdemonstration

I 2002 ville islamisterne gerne – ja, hvad ville de? – måske huske os på årsdagen for det grufulde islamistiske terrorangreb på World Trade Center i New York. Som om danskerne nogen sinde kunne glemme det.

 

Islamisternes erindringsdag med bøn på Rådhuspladsen blev beskrevet i JP:

 

”Senere indtog imamer og formænd for diverse muslimske grupper scenen. Herfra erklærede formanden for Sammenslutningen af Indvandrer Foreninger, Zeki Kocer, at muslimer er de mest lovlydige borgere i Danmark, de flittigste til at betale skat, husleje og vægtafgifter. Det fik øjenbrynene op i panden på flere af de fremmødte – etniske – danskere.”

 

Mon ikke også det trak temmelig meget i danskernes mundvige?

 

Så gik der et år, og islamisterne var atter på banen. I 2003 afholdt de igen en magtdemonstration på Københavns Rådhusplads. Her havde nogle snarrådige personer tidligt om morgenen overhældt pladsen med gylle. Der var febrilsk travlhed, da rådhusets politikere og ansatte skulle forsøge at fjerne stanken, inden islamisterne arriverede og lagde næsen ned til asfalten. Det er jo ikke på den måde, man modtager sine kære gæster.

 

Nogle kunne få den opfattelse, at det omsider måtte være gået op for de københavnske kommunalpolitikere, at de havde haft hovedet under armen og glemt hjernen hjemme, når de gav tilladelse til islamistiske magtdemonstrationer.

 

Men nej, det viste sig, at de fattede intet. Det var jo det knaldrøde politiske flertals stemmekvæg, der bare lige ….. Og hvem kan sige nej til det?

 

Og så er det bare gået deruda’ lige siden. År efter år.

 

Da islamisterne altid kan finde en anledning til at provokere, mente de, at nu skulle danskerne også involveres i den islamiske fest efter sulteperioden. Perioden skal symbolisere solidaritet med de fattige, som ikke får noget at spise. Derfor spiser man kun om natten, hvor de fattige ikke kan se det.

 

Også denne islamistiske magtdemonstration gav de københavnske kommunalpolitikere sidste sommer tilladelse til – og selvfølgelig også på Rådhuspladsen.

 

Hitzb ut’Tahrir

Men ved den tilstundende magtdemonstration på det danske Folketings fornemme plads (fredag den 23.ds.) er der ikke tale om stemmekvæg. Der er tale om en hadende antidemokratisk, antisemitisk, antikristen, antianderledestænkende og antivestlig forsamling, der i øvrigt er forbudt i mange lande.

 

Men naturligvis er forsamlingen ikke ulovlig i Danmark, hvor politikerne tror, at bare de kaster flere penge efter selv de værste islamister, så bliver de såmænd afradikaliseret, vil stemme på dem og vil knuselske os alle sammen.

 

Er tilladelsen givet af Folketingets politikere ved enighed eller blot ved simpelt flertal? I så fald, lad os få partinavnene på bordet. Lad os få at vide, hvem af dem der til stadighed puster til ilden.

 

Må det være en dansker tilladt i al fortrolighed – bare sådan mellem politikerne og mig – i stilhed og med forsigtighed at spørge: Hvorfor arbejder I politikere så indædt på at skabe grobund for en borgerkrig?

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…