Hilal er bare 14 år og allerede vaneforbryder – nu er han blevet kendt for et groft sexovergreb på 13-årig pige

Hilal på et familiefoto med sin mor

Hilal er et navn, som anvendes i flere muslimske lande. Både piger/kvinder og drenge/mænd kan bære det.

 

Nu har en dreng på bare 14 år gjort navnet Hilal landskendt i Tyskland. Og det er bestemt ikke for det gode.

 

Hos myndighederne går denne dreng allerede for at være vaneforbryder. Han er taget for både tyveri, narkosalg og hærværk.

 

I dag står han anklaget for voldtægt. Det stakkels offer er en kun 13 år gammel pige. Men det er Hilal ifølge myndighedernes fremstilling helt ligeglad med.

 

Mareridt i omklædningsrummet

Pigen skulle have en dejlig dag i en svømmehal i München. Men i stedet oplevede hun et sandt mareridt – takket være Hilal.

 

Hun var ved at klæde sig om, men så maste Hilal sig ind i omklædningsrummet og låste døren. Han flåede tøjet af pigen og gramsede hende på brysterne og i skridtet.

 

Den rædselsslagne skolepige forsøgte at værge for sig. Men ifølge anklageskriftet misbrugte Hilal hende med en finger.

 

”Lad være med det,” sagde han ifølge politiet, da hun forsøgte at holde ham væk, ”ellers slår jeg dig”.

 

Så krævede han, at den 13-årige skulle tilfredsstille ham oralt, men det afviste hun. Derefter tvang han hende til at røre hans lem.

 

Til sidst truede han med at slå hende ihjel, hvis hun sagde noget, han tog kvælertag på hende og holdt hende for munden. Til sidst slog han hende.

 

Bare en lille episode i den store kriminelle sammenhæng. Men for en 13-årig pige var det en rædselsoplevelse, som formentlig vil mærke hende resten af livet.

 

Han er langt fra den eneste

Man skal nok være meget naiv for at tro, at dette er den sidste forbrydelse, som Hilal begår.

 

Han er ligeglad med det samfund, som han er indvandret til. Og han er ligeglad med de mennesker, som bor i dette samfund. Han gør, som det passer ham, og slipper sine drifter og aggressioner løs, når det kommer over ham.

 

Han er meget ung endnu, så han kan nå at volde skade på rigtig mange mennesker. Det tyske samfund kan komme til at betale meget, meget dyrt både i penge og menneskelige problemer for at give ham og hans familie adgang.

 

Og selv om han ligger i den grove ende, så er han jo langt fra den eneste, som ’takker’ Tyskland for modtagelsen ved at begå voldskriminalitet.

 

Tyskerne tænker deres – og straffer Merkel

Mere end 60 procent af tyskerne siger i en aktuel meningsmåling, at de er meget forsigtige med at udtale sig om emnet flygtninge uden for deres nærmeste kreds.

 

Men de tænker deres. Det fik forbundskansler Angela Merkel endnu engang at mærke ved sidste søndags valg i delstaten Thüringen. Valget blev en katastrofe for hendes parti CDU – oven på en stribe andre valgnederlag i både Øst- og Vesttyskland.

 

Den massive asylstrøm, som Merkel bød velkommen i 2015-16, er stadig et sår, der bliver ved med at bryde op i tysk politik.

 

Det er der flere årsager til. Én af dem hedder Hilal.

 

https://www.bild.de/regional/muenchen/muenchen-aktuell/muenchen-intensivtaeter-hilal-s-14-legte-teilgestaendnis-ab-65695512.bild.html#remId=1586700261724370348

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…