Politibetjent: “Jeg er træt af, at de kriminelle har så frit spil i vores samfund, så nu er jeg gået ind i politik”

Hans Blaaberg

Af Hans Blaaberg, folketingskandidat for Nye Borgerlige i Københavns Omegns Storkreds

 

Jeg er politibetjent, har været det i 24 år. Men det er ikke med stolthed længere, at jeg fortæller det. Nu er jeg gået ind i politik.

 

Jeg er ny i politik. Jeg er 49 år og arbejder til daglig som politibetjent i Københavns Politi. I kraft af mit kendskab til det kriminelle område er det et naturligt udgangspunkt for mig. Det danner basis for den forskel, som jeg dybest set gerne vil gøre.

 

Når jeg ser butikker åbenlyst blive tømt at tyvebander, uden politiet gør noget ved det. At forurettede igen og igen må ringe forgæves efter politiet. Når jeg så samtidig oplever, at folk i stigende omfang fortæller om dårlige oplevelser, hvor de akut havde brug for politiet hjælp – men ikke kan få det, så bliver jeg sgu flov.

 

Vi oplever en eskalering af gadevold, trusler og skyderier. Der er flere skydevåben på gaden, end nogensinde før. Kriminaliteten bliver grovere , det samme gør mentaliteten. Respekten den forsvinder, utrygheden stiger.

 

I dag kan man true sig til, at få en pølsevogn lukket. Folk læser at politiet må trække sig ud af et område, mens de er i gang med en opgave, på grund af truende personer. Mange af de her ting er jo rystende – Er der nogen der gør noget eller ser alle bare til?

 

Jeg kan og vil ikke bare se til. Nogen må gøre noget. Jeg har i hvert fald fået nok.

 

Det er et hårdt arbejde at stille op til Folketinget. Især for et helt nyt og ubeskrevet blad, som jeg jo er. Udover mine mærkesager, så vil jeg gerne være den der repræsenter os alle. Ganske almindelige mennesker, som ønsker en forandring. Et mere trygt samfund.

 

Generelt om Nye Borgerlige: kandidaterne er ganske almindelige mennesker med erhvervserfaring. De repræsenterer du og jeg. Deres karriere og erfaringer er ikke bygget på et evighedsstudie på Borgen. Partiet er nok mest kendt for dets tre ufravigelige krav, for modstanden mod islamisering af det danske samfund og udlændingepolitik generelt.

 

Jeg synes, at jeg mangler på Christiansborg – en som faktisk ved, hvad han snakker om!

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…