Han bad mellemøstlig mand tage sin hund i snor- så blev han overfaldet af manden og bidt af hunden

Google Map

 

En 42-årig mand gik søndag ved 19-tiden forbi Fakta på Kappelvænget i Aarhus V, hvor der stod en gruppe unge mænd ude foran. Manden forklarede til politiet, at en løsgående hund kom hen imod ham, og en person fra gruppen gik hen mod hunden.

 

Den 42-årige påtalte overfor manden fra gruppen, at hans hund ikke var i snor, hvilket manden blot reagerede på ved at grine, hvorefter han gik tilbage til gruppen.

 

Den 42-årige mand tog herefter sin mobiltelefon frem for at tage et billede af manden og sagde til ham, at han ville melde ham til politiet.

 

Det blev manden meget vred over, og han tog fat i kraven på den 42-årige og begyndte at ruske ham hårdt. Imens manden havde fat i den 42-årige, kom hans hund og bed sig fast i den 42-åriges bukseben, hvilket han ifølge sin forklaring forsøgte at gøre manden opmærksom på, men uden held.

 

Kort efter kom en anden person fra gruppen hen til dem, og han fik manden til at slippe sit tag i den 42-årige, som derefter fik skubbet hunden væk.

 

Manden krævede nu, at den 42-årige slettede det billede, han havde taget af ham, og den 42-årige gav ham sin mobiltelefon, hvorefter manden slettede nogle billeder og gik fra stedet uden at sige mere.

 

Den 42-årige mand kørte herefter til skadestuen for at blive behandlet for hundebiddet.

 

Gerningsmanden beskrives som:

 

  • Ca. 20-25 år gammel
  • Mellemøstlig af afstamning
  • Ca. 180 cm høj
  • Muskuløs af bygning
  • Havde en lang næse og brunligt fuldskæg

 

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner til episoden. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…