Halal kylling markedsføres med Dannebrogsflag – men halal har aldrig været dansk og bliver det forhåbentlig aldrig

Det er næsten blasfemisk, at danske supermarkeder som COOP, Fakta, Føtex, Bilka og Netto markedsfører halal kylling som dansk med Dannebrogsflag.

 

Halal har aldrig været dansk og bliver det forhåbentlig aldrig.

 

Det er en grov hån mod Danmark og Danmarks befolkning. De burde skamme sig, og  man burde sætte en stopper for sådan udansk skik. Det er misbrug af dannebrog og danskernes tillid. Derfor burde det stoppes at misbruge dannebrog på den ynkelige måde, at bruge dannebrog til at fremme noget, som ikke er dansk.

 

Hos udenlandske supermarkeder som Aldi og Rema 1000 i vores by fik jeg at vide, de ikke vil føre halal slagtede varer. I deres kølediske fandt jeg intet med det lille halal mærke.

 

Slagterierne siger halal slagtning er nødvendigt for eksport til mellemøsten, men eksporten er kun 2 %. Det er et uholdbart argument, men det er billigere ikke at sortere halal og ikke halal, men det er næmt at manipulere “die dumme danen”.

 

Om nødvendigt de kan bare slagte halal en gang om ugen og holde det adskilt. Man beder til islamisk gud over halalslagtet kød. Hvis man spiser halal, indrømmer man indirekte islam. Det er reguleret blasfemi. Halal er besudlet religiøs føde.

 

De røde som Radikale, Enhedslisten og Alternativ råber og skriger, om at være stolte over danskhed, de er snæversynede og national egoistiske. Hvis man ikke kan være stolt over sig selv, sin oprindelse og sin kulturs rødder, så er man fortabt dybt i et mørkt hul af intethed.

 

Når man forklejner sine danske værdier og  er uden nationalt stolthed, bliver alt ligegyldigt, så udanske halal kyllinger med dannebrog ikke falder danskerne for brystet, man trækker bare på skuldrene og køber dem, fordi det lidt billigere.

 

Vores supermarkeder som Coop, Fakta, Netto, Bilka, Føtex m. fl. bør afvise Dannebrogsflag til at markedsføre halal kyllinger. Vi burde lade dem ligge i køledisken, så Coop, Fakta, Føtex, Bilka og Netto lærer ikke at misbruge dannebrog på halalvarer mv..

 

Man bør se efter det lille arabiske halalmærke, næste  gang man handler i Coop, Fakta, Netto, Bilka, Føtex og lade det bliver der.

 

Man bør vise, at ikke alle dansker er rødt kvæg, som kan trækkes rundt med et reb i næsen. Jeg køber aldrig halal fødevarer.

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…