Unge indvandrere sparkede til 19-årigs bil – da hun skældte dem ud, blev hun overfaldet og truet

En 19-årig kvinde parkerede torsdag kl. 17.00 på en parkeringsplads på Bronzealdertoften i Hasle. Da kvinden skulle til at stige ud af bilen, så hun fire piger, der kom gående bagved bilen og så lød der pludselig en høj lyd, der lød som om én af pigerne havde sparket til bilen.

 

Kvinden har forklaret til politiet, at hun gik ud og konfronterede pigerne, der var af mellemøstlig og somalisk udseende.

 

Det fik én af dem til at vende sig rundt, hvorefter hun gik direkte hen mod kvinden og tog fat i hendes hår, så hun væltede ned på jorden. Herefter slog pigen hende flere gange, mens hun fortsat holdt fast i håret og trak hende hen ad jorden.

 

Mens hun lå på jorden kom én af de andre piger til og begyndte at sparke til hende. Kort tid efter kom en person tilfældigt forbi og fik skilt pigerne ad. Kvinden kom hurtigt op at stå og ville skynde sig væk fra stedet. Inden hun gik truede pigen, der havde slået hende med, at de ville finde frem til, hvor hun boede.

 

Kvindens far, der var dårligt gående, havde overværet seancen og havde råbt til pigerne, at de skulle stoppe med at slå og sparke. Det havde resulteret i, at han også var blevet slået i ansigtet af én af pigerne. Kvinden kendte ikke pigerne og mente ikke at have set dem før.

Pigerne beskrives som:

A – den toneangivende

Mellemøstlig af udseende

16-18 år

Ca. 170 cm høj

Kraftig af bygning

Mørkebrunt, langt hår i hestehale, hvoraf den nederste del var farvet blondt

Var iført lyseblå cowboybukser

B og C

Mellemøstlig af udseende

16-18 år

Ca. 160 cm høj

Kraftig af bygning

Sort hår i hestehale

Var iført sort tøj

D

Muligvis somalier

16-18 år

Ca. 180 cm høj

Spinkel af bygning

Sort hår og en høj pande

Var iført beige tørklæde og beige kjortel

Østjyllands Politi vil gerne høre fra eventuelle vidner til overfaldet. Politiet vil særligt gerne høre fra den person, der kom forbi og fik skilt pigerne af. Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…