Muslim er nyvalgt for Demokraterne i USA – vil ikke svare på ubehagelige spørgsmål om islam

Kan man være muslim og moralens vogter samtidig? Tjoh, hvis man går meget “stille med dørene”.

 

Kan man være en god muslim i islams forstand, og samtidig være moralens vogter? Nej. Så absolut nej!

 

Den amerikanske kongres har nu to muslimske medlemmer. De er begge kvinder. Den ene, Ilhan Omar, der bærer hijab, raser over, at der dæmmes op for migranterne ved grænsen til Mexico, og skriver på twitter: “Dette er afskyeligt og inhumant”.

 

Hun tilføjer: “Det er uden tvivl en refleksion af, hvad hvid nationalisme gør ved vores land”. (gellerreport.com)

 

Ben Shapiro’s internetavis “The Daily Wire“, som er en spire af tænketanken “David Horowitz Freedom Center“, har ringet og mailet til Ilhan Omars kontor flere gange.

 

Blandt andet ville man gerne have hendes kommentar til styret i Brunei’s beslutning.

 

Det er et sultanat på Borneo i Sydøstasien, og der har Hassanal Bolkiah netop bestemt, at shariaens afstraffelsesmetoder skal implementeres, herunder håndsafhugning for tyveri og stening for homoseksualitet og utroskab.

 

Loven – den specielle “guide fra Allah” – vil også være gældende for børn. (news.sky.com)

 

Ilhan Omar har ikke svaret på “The Daily Wire’s” henvendelser, blot skrevet på twitter : “Konverterings-terapi kan føre til depression, selvhad, misbrug, hjemløshed og selvmordsadfærd”.

 

Hvorfor denne tavshed? Hvorfor denne reaktion?

 

Fordi, hun som god muslim, hverken kan eller må tage afstand fra sharien.

 

Når “The Daily Wire” gerne vil have hendes kommentar til, om ikke hun også syntes beslutningen i Brunei er “afskyelig og inhuman”, så er hun ude af stand til at svare.

 

Muligvis ville man også gerne spørge om, hvordan hun syntes brun nationalisme reflekterer på deres land? Tænk bare på Saudi-Arabien. I relation til livskvalitet, humanisme og menneskerettigheder er næsten alle arabiske lande “hell holes” som folk gerne vil væk fra.

 

Når Ilhan Omar ikke kan svare, så er det fordi hun er i et dilemma. Hun kan ikke både “give den gas” som moralens vogter i vestlig forstand, og samtidig abonnere på islam i sin helhed.

 

Ilhan Omars tavshed er en tydelig demonstration af, at islams værdigrundlag er umulig at forsvare.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…