Glem ikke disse 7 ting, når du skal på stranden

Foto: Ole Sørensen

Skal du på stranden? Har du husket det hele? Stranden er andet end bikini og badebukser – se her hvilke 7 ting, du ikke må glemme, når du skal på stranden!

 

Glem ikke disse 7 ting, når du skal på stranden

Solen skinner fra en skyfri himmel, og temperaturen har sneget sig et godt stykke op over 20 grader. Det er endelig blevet sommer, og dermed tid til at tage på stranden. Men vent lige et øjeblik, inden du styrter ud ad døren og afsted til den nærmeste badestrand. Har du husket det hele?

 

Der kan være mange ting at huske, når du skal på stranden, og det er altså ret kedeligt, hvis du først kommer afsted uden. Derfor får du her en liste med 7 ting, du ikke må glemme at få med, når du pakker strandtasken.

 

Badetøjet!

Medmindre du har sat kurs mod en nudiststrand, er det en god idé at huske badetøjet. Uanset om du er badenymfe eller strandløve, er det rart at kunne både bade og sole sig, og stranden er bare ikke det samme, når bikinien eller badebukserne ligger hjemme i skabet.

 

En god bog

Når vi skal på stranden, er det primært for at bade og slappe af i sandet. Men når først du har fundet plads på strandtæppet og lagt dig til rette, ville det måske egentlig være meget rart med lidt underholdning i form af en god bog? Heldigvis har du mulighed for at medbringe uanede mængder af e-bøger og lydbøger på din mobil, hvis du har et abonnement hos tjenester som Bookmate. Klik her for at se det store udvalg af bogtitler!

 

Mad og drikke

På nogle strande er der rig mulighed for at købe både mad og drikke, mens der andre steder ikke er skyggen af en kiosk eller madvogn at se. Sørg derfor for at være forberedt med mad og drikke i tilfælde af, at du ikke kan købe det på stranden. Særlig vigtigt er det, at du husker rigeligt med vand, så du ikke dehydrerer i varmen.

 

Solcreme

Det er hverken særlig sundt eller særlig smart at ligne en solskoldet krebs, og bliver du først forbrændt, kan det tilmed være en smertefuld oplevelse. Du bør derfor altid huske at pakke solcreme i din strandtaske, så du kan smøre dig ind og nyde solen uden, at det bliver en pinefuld oplevelse.

 

Håndklæde                                               

Uanset om du har planlagt en tur i bølgen blå eller ej, er det altid rart med et håndklæde på stranden. Du kan både bruge det til at tørre dig med, men også til at ligge på. Og har du glemt solcremen – hvilket du selvfølgelig ikke har, når du har læst punktet ovenfor – kan håndklædet også bruges til at skærme for solen.

 

Spil

Når du skal på stranden, kan det også være en god idé at tage et eller flere spil med. Her kan du selv vælge, om du foretrækker aktive spil som eksempelvis boldspil, frisbee, kongespil eller andet, eller om du hellere vil have et godt brætspil eller kortspil med. Du kan selvfølgelig også kombinere de to spilformer, så der både er plads til at være aktiv og mindre aktiv.

 

Svømmeudstyr

Den sidste ting, du skal huske at pakke, er dit svømmeudstyr. Det kan være alt fra badedyr og svømmeluffer til dykkerbriller eller snorkeludstyr. Hvis du gerne vil dykke eller snorkle, er det en stor fordel med dykkerbriller og snorkeludstyr, og så nytter det ikke noget, at begge dele ligger hjemme i en skuffe, når først du er på vej til stranden.

God tur!

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…