‘Kontanthjælpsmodtager’ Gimi Levakovic har luksusbolig og Mercedes – rædselsslagen nabo har købt peberspray og baseballbat

Gimi Levakovic er på kontanthjælp, men har alligevel råd til tårnhøj husleje – nervøs nabo har købt peberspray og baseballbat

 

Den berygtede gangster og klanleder, Gimi Levakovic aldrig haft et arbejde og har været på kontanthjælp hele livet.

 

Alligevel har han råd til at bo luxuriøst samt køre rundt i en leaset Mercedes-Benz CL forsynet med 387 hestekræfter.

 

Gangsteren, der har 28 domme og ti års fængsel bag sig, er nu flyttet ind i det nye boligområde, Ørestad, og har slået sig ned i bebyggelsen Cobrahave, hvor en bolig koster mellem 14.000 og 22.000 kroner om måneden. Det skriver B.T. 7.7.

 

Og ikke nok med det. Avisen kan også fortælle, at andre fra storfamilien er begyndt at flytte ind i området.

 

Således har Levakovic-klanen nu sat sig på mindst tre adresser i den spritnye bebyggelse, der stod klar til indflytning her i foråret.

 

Vagtværn og øget politi patruljering

Det var ikke just det naboskab, de øvrige nyindflyttede beboere havde regnet med. Og det havde ejeren af bebyggelsen, boligselskabet C. W. Obel Ejendomme heller ikke.

 

Her fortæller direktør Torben Black til B.T., at lejlighederne i første omgang blev udlejet til ”kvindenavne”, og at ingen af dem var Levakovic.

 

”Vi har så efterfølgende kunnet konstatere, at de bor her. Og det er rigtigt, at det har skabt noget uro de seneste uger,” siger Torben Black til B.T.

 

På grund af den markante utryghed blandt beboerne, som har klaget over det uønskede naboskab, har ejendomsselskabet nu hyret et privat vagtværn, ligesom lokalpolitiet på Amager har øget patruljeringen i området.

 

En af beboerne fortæller til BT, at han er så bange for den berygtede klan, at han har anskaffet sig en peberspray og et baseballbat, som han har liggende ved siden af sin seng.

 

Ifølge andre beboere fylder klanen og dens tilløbere meget i bebyggelsen. De er højrøstede og har nærmest overtaget den gård, der skulle være fælles for alle i bebyggelsen.

 

Nervøsiteten ikke ubegrundet – en Levakovic røvede nabo

Manden, der tog sine forholdsregler og udstyrede sig med en perspray og baseballat, har ikke gjort det uden grund.

 

Når det gælder røverier, er der et tidligere eksempel på, at et klanmedlem ikke holdt sig tilbage for at overfalde naboer.

 

Tilbage i 2013 begik den nu udviste Jura Levakovic hjemmmerøveri mod to af Gimi Levakovics naboer.

 

Der var tale om et mandligt vennepar, som han trængte ind til og udsatte for så grove trusler og en så rå behandling, at de efterfølgende måtte have psykologhjælp og en ny lejlighed, da de ikke længere turde blive boende. Udbyttet blev her på lidt over 13.000 kroner.

 

Det var ved den lejlighed, at han efterfølgende blev udvist for bestandig med en dom på fem års fængsel for hjemmerøveriet, vidnetrusler samt et pistolrøveri mod en bank med et udbytte på 53.000 kroner.

 

I forvejen havde han to betingede udvisninger.

 

Kræver forklaring om pengene til huslejen

I Københavns Borgerrepræsentation undrer nogle politikere sig over, hvordan det kan gå til, at Levakovic-klanen har råd til de dyre huslejer i og med, at hele flokken er på kontanthjælp.

 

Således vil nu både den konservative Jakob Næsager og Dansk Folkepartis Finn Rudaizky have sagen bragt op i kommunens Økonomiudvalg.

 

”Man kan undre sig over, hvor alle de penge kommer fra. Hvordan kan der skrabes så mange penge sammen, at familien har råd til at bo derude?” siger Finn Rudaizky til Den Korte Avis og fortsætter:

 

”Det peger tilbage på Københavns Kommune. Jeg mener, at man må kortlægge, hvor mange midler, i form af forskellige offentlige ydelser, der bliver udbetalt til den familie”

 

Fik udbetalt over 20.000 kroner om måneden

Familien Levakovic kom til Danmark i 1972 og har siden kostet det danske samfund store tocifrede milliobeløb i socialudgifter og omkostninger til retssager og fængselsophold.

 

For slet ikke at tale om udgifter til utallige institutionsophold for familiens børn.

 

Ekstra Bladet fik i 2014 lavet beregninger, der viser, at familien siden sin ankomst dengang havde kostet det danske samfund mindst 74 millioner kroner.

 

Alene Københavns Kommunes årlige udgifter til kontanthjælp til familiens medlemmer løber op i årlige millionbeløb.

 

Således har fire medlemmer af gangsterfamilien ifølge TV 2 i en periode på fire år fået udbetalt mellem 20.300 og 24.200 kroner om måneden uden at skulle røre en finger.

 

Tværtimod har de, uden at nogen hidtil har grebet ind, suppleret kontanthjælpen og andre lukrative ydelser fra det offentlige med en indbringende kriminel virksomhed.

 

Nu vil det så vise sig, om der denne gang sker noget.

 

Hvis man i Københavns Kommune ikke kan se noget mærkeligt i, at en kontanthjælpsmodtager har råd til både en husleje på mellem 14.000 og 22.000 kroner om måneden og ligeledes råd til at lease en dyr Mercedes-Benz CL, ja så er der noget rivende galt et eller andet sted.

 

Læs historierne i BT her:

https://www.bt.dk/krimi/levakovic-familien-rykker-ind-i-nyt-omraade-skaber-frygt-blandt-naboer?fbclid=IwAR0uOenV2SoIv2xSXjjlEcy2ojYvGq5oQJjEwmQHd76JPil_qQlMZi1vthU

 

https://www.bt.dk/krimi/levakovic-bossen-0-job-28-domme-10-aars-faengsel

 

https://www.bt.dk/krimi/politikere-vil-ramme-levakovic-med-straksaktivering-og-al-capone-metoden

 

Læs også:

https://denkorteavis.dk/2014/sigojnerboss-haner-danskerne-det-er-jeres-skyld-at-vi-er-kriminelle/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…