Find det rigtige herreur

Kender du følelsen af, at du bare har brug for at finde det helt rigtige ur, som passer til lige den, du er? Det kan være en svær opgave, hvis man ikke ved så meget om ure, og hvis man samtidig har svært ved at definere den stil, man har. Denne artikel kan muligvis hjælpe dig lidt på vej.

 

Der er flere ting, som kan være i fokus, når man skal finde det perfekte ur. Sommetider er det, at skiven skal sidde lige i skabet, imens remmene for andre er enormt vigtige. Nedenfor får du nogle bud på, hvordan du finder det helt rigtige af begge dele.

 

Remmen

Urremmen betyder enormt meget for det samlede indtryk af uret. Der kan være farver og typer, som passer bedre til bestemte skiver, men det kan også bare handle om hudfarven og den øvrige stil, når man skal vælge den rigtige rem. Remme til ure findes i mange afskygninger, og hvis man bruger lidt tid på det, kan man nemt ende ud med at finde noget, som er virkelig lækkert.

 

Hvis du er lidt af en ekspert, eller gerne vil være det, kan du også overveje, om du selv vil skifte dine remme og generelt selv fikse ting ved dine ure. Det er faktisk meget muligt, hvis du bare har det rigtige udstyr til det. Her kan du eksempelvis få brug for et værktøjssæt til reparation af ure.

 

Der er altså bare noget vildt lækkert over, at man selv kan ordne sine ure og gøre dem i stand. Selvom man selvfølgelig også kan hoppe ned til urmageren, så er det da lidt fedt at kunne sige, at man selv ordnede det. For mange kan det i hvert fald være en ret stor tilfredsstillelse.

 

Skiven

Når det handler om skiven på uret, så er det rigtig meget et spørgsmål om stil. Nogle er helt vilde med en meget klassisk skive, og det er nok også de mest populære valg. Andre kan bedre lide, at det er mere flagrende og mindre klassisk, og det kan der også være noget rigtig lækkert over.

 

Som udgangspunkt betyder skiven enormt meget for uret, men det kan også afhænge af, hvilken stil man ellers kan lide at have. Her kan det være fint at kigge lidt på sit tøj for at blive klog på, hvad der vil passe bedst ind.

 

For nogle er skiven nemlig bedst, hvis den matcher med det tøj, man godt kan lide at have på. For andre er det mere afgørende, at den er flot til remmen, og så er det knap så vigtigt, hvordan den ellers matcher.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…