“Ferie for Alle” i Herning – her var alt om rejser i Danmark og til fjerne steder

Artiklens forfatter Ole Søresen på feriemessen i Herning, kvindens dragt er fra Samsø

 

 

 

 

 

 

Rejsen ude i den store verden begynder på den store messe “Ferie for Alle” i Herning.

 

De tre dage ferie messen varer, kom der 61.350 besøgende, i de mange haller på Vardevej i Herning.

 

Alene i tre haller er der linet op, med alt til camping livet i Danmark og den vide verden. Man kunne se derude, at det især var ældre mennesker fra hele Danmark, der var interesseret i camping vogne i alle størrelser.

 

Ligeledes er Auto campere stadigt mere populære, idet ferie livet med sådan en, kan føre brugerne ud i Europa, med en særlig friheds følelse.

 

Skribenten kiggede på en i luksus udgave, men en auto camper til 1, 3 million er ikke på ferie budgettet.

 

Rejser til nær og endnu mere fjerne af kroge af verden.

 

Som årene går og vi bliver stadigt ældre, er modet på en rejse til fjerne egne af verden steget. Det kunne også tydeligt ses på Ferie for Alle, idet fjerne rejser, nu fylder en hal for sig selv. Med to haller yderligere til Europa rejser, er behovet stærkt stigende. Interessen for en aktiv ferie ses også tydeligt, når golf rejser, også fylder godt op, i rejse tilbud landskabet.

 

Danmark står stadig stærkt i rejse livet.

 

Man skal virkeligt have god tid på Ferie for Alle, når Danmark hallen, også har enormt mange tilbud, til den kommende sæson, eller sandelig også her i vinter tiden.

 

De danske øer markerer sig meget stærkt, og det viser sig gang på gang, at vi har et yndigt land, med store forskelle, der er med til, at vi får flere udenlandske turister, men danskerne bliver i højere grad også hjemme, til en lille ekstra ferie.

 

Ferie for Alle gentages år efter år med succes.

 

Motorvejene omkring Herning, er i disse dage præget af stor ferie messe trafik, når over 61.000 rejse glade mennesker, fra Danmark skal til og fra. Ser man de glade smil, på de mange hundrede rejse stande, ser det meget ud til, at rejse salget, igen er en succes i forårs tiden, der også er indenfor i de mange haller.

 

Ligeledes er der stærk trafik til Dansk Melodi Grandprix lørdag aften. Herning er således stadig byen med alle muligheder åbne, til glæde og succes, for rigtigt mange mennesker på heden.

 

Ole Sørensen på Ferie for Alle i Herning

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…