5 grunde til at vælge et kviklån frem for et traditionelt lån

Hvis du ikke har den store erfaring med at optage lån, er der her en række grunde til seriøst at overveje at tage et kviklån, næste gang du skal låne penge. For selvom renten som regel er lidt højere end ved traditionelle lån, betyder det ikke, at der udelukkende kun er negativt at sige om kviklånet som lånetype.

 

Har du allerede prøvet at taget kviklån hos eksempelvis Turbolån, kender du nok allerede til en række af de følgende grunde, men hvis du ikke har prøvet det før, kan det være en god idé at tage et nærmere kig på disse fem grunde til at vælge et kviklån frem for et traditionelt lån.

Hurtig udbetaling af pengene til din konto

Først og fremmest er der en utrolig hurtig udbetaling af pengene til din konto. Hos langt størstedelen af låneudbyderne på nettet kan du forvente at få dine penge inden for de første 24 timer. Hos mange endda allerede inden for de første 60 minutter, og hos nogle enkelte inden for bare 10 minutter.

 

Så der er ikke noget med at vente i flere dage på at få dine penge ind på din konto. Du kan simpelthen få dit lån udbetalt inden for de næste 10 minutter, hvis du vælger at få et kviklån

Mange valgmuligheder

Dernæst har du rigtig mange forskellige låneudbydere at vælge imellem, når du skal have dig et kviklån. Kviklånet er blevet mere og mere populært inden for de sidste par år, og det betyder også, at der er mange forskellige udbydere at vælge imellem, når du skal vælge et sted at ansøge om et lån.

 

De mange valgmuligheder gør det nemmere for dig at finde frem til firmaer, der er billigere at låne penge hos end andre, og du kan vælge og vrage mellem de mange udbydere, som det passer dig. Du er fri til at vælge at ansøge hos lige netop den udbyder, du vil.

Ingen blander sig i hvad du bruger pengene på

Når du skal låne penge i din bank, skal du med stor sandsynlighed snakke med din bankrådgiver først og delagtiggøre ham eller hende i, hvad du skal bruge pengene på. Sådan er det ikke, hvis du vælger at tage et kviklån i stedet for.

 

Med et kviklån er der absolut ingen, der blander sig i, eller bare så meget som spørger dig, hvad du skal bruge pengene på. Det hele foregår online, og du skal ikke engang snakke med nogen undervejs. Din ansøgning bliver behandlet automatisk af maskinen, så på intet tidspunkt vil der blive spurgt ind til, hvad du dog skal med pengene.

Overskuelige og nemme låneberegnere

Hvis der er noget, som de mange udbydere af kviklån også er gode til, så er det at bygge dejligt overskuelige og nemme hjemmesider med gode låneberegnere, som gør det utroligt nemt at finde ud af, hvor meget dit lån kommer til at koste.

 

Det hele står direkte på skærmen, mens du er i gang med at indtaste, hvor mange penge du gerne vil låne. Her kan du også hele tiden se, hvad den månedlige ydelse kommer til at være på dit lån, så intet kommer bag på dig, når du først har fået din ansøgning godkendt.

Ansøg online direkte fra din mobil

Og så har du den unikke mulighed at kunne ansøge direkte fra din mobil, da det hele foregår online, ligesom du også kunne med det gamle SMS lån. Så hvis du bare har en smartphone med internet, skal du altså ikke bruge andet for at sende din ansøgning afsted – foruden dit NEMid naturligvis.

 

Det giver dig blandt andet frihed til at ansøge om et lån fra ferien, sommerhuset, skolen eller hvor du nu ellers lige har tid til at sætte dig ned og ansøge om et lån. Det giver dig en enorm frihed at kunne ansøge om et lån på få minutter, så længe du bare har en mobil med internet på dig.

Hvilken type lån skal du have næste gang?

Nu kender du lidt til fordelene ved at tage et kviklån. Og selvom du kan støde på højere renter ved kviklån end på andre lånetyper, er der jo, som du kan se, en lang række gode ting ved kviklånet også, som du ikke finder på mange af de andre lånetyper på markedet.

 

Så hvilket lån skal du have dig næste gang, du står og mangler penge på din konto? Skal det være et hurtigt og nemt kviklån via nettet, eller skal det være det gamle traditionelle lån igennem din bankrådgiver, som blander sig i, hvad du bruger dine penge på, og som kan afvise dig på stort set intet grundlag?

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…