Få en god pris på din gamle bil

Er det ved at være på høje tid at parkere den gamle bil, så den kan gå på pension, er autoophug det rette sted for både dig og din bil. Har du udset dig en ny bil, du godt kan tænke dig, er det altid rart at komme af med den gamle først. Det er dog langt fra alle bilforhandlere, der vil give en god nok skrotpris for din bil, hvorfor autoophug er det ideelle sted for dig.

 

Autoophug er kort fortalt et sted, hvor du tager hen og får din bil skrottet. Men i dagens Danmark kan du så meget mere. Her kan du typisk også finde både originale og uoriginal reservedele til din bil, som du kan få til en skarp pris. Her tager de sig af alle de formelle ting, der skal tages af i forbindelse med skrot, således at du ikke skal bekymre dig om noget som helst. Du får pengene ind på din konto, som du kan bruge på din nye bil.

Få dele til bilen til favorable priser

Har du brug for reservedele til din bil, og behøver det partout ikke at være nye, kan du købe dem brugt. Så sparer du masser af penge, og du har dele, der holder i mange år. For selvom de har været brugt og tages fra biler, der skal skrottes, er det jo ikke ensbetydende med, at de er slidte. Her kan sagtens være dele, der kan holde 100.000 km, hvorfor det er spild at lade dem gå til.

 

Ved en autoophugger kan du gøre en rigtig god handel og få dele til din bil, der passer og blot skal monteres. Det kan du enten selv gøre, hvis du har forstand på det eller tage dem med til din mekaniker. Om det er originale eller uoriginale, gør ikke så meget, når der er at tale om en ældre bil. Er det derimod inden for garantien, skal du benytte dig af originale og lade din mekaniker montere samt få et stempel i bogen. Så er alt i fineste orden.

Ny eller brugt bil?

Ja, det er et spørgsmål, som rigtig mange stiller dig selv. Køber du en helt ny bil, kan du vælge, hvordan den skal ud mht. udstyr osv. Men du skal være forberedt på et hurtigt værditab. Når du har passeret kantstenen, er den mindre værd. Vælger du en bil, der er et år gammel eller måske lidt ældre, har den tabt det værste. Det vil sige, at du får en billigere bil, som er kørt til.

 

Det er meget forskelligt, hvad folk er til. Nogen har det bedst med at vide, at alt er i fineste orden, og at den er spritny. Der er såmænd fordele ved at gøre begge dele, hvorfor det handler om at se på din økonomi og ikke mindst dine behov.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…