Journalistisk Venstreparti stiller aldrig kritiske spørgsmål til Enhedslisten – der er ellers nok at spørge om

Pernille Skipper, Pressefoto Enhedslisten

Man kan undre sig over at Enhedslisten konstant får lov at blive interviewet og må angribe alle andre, men ”journalistisk venstreparti” stiller aldrig kritiske spørgsmål til Enhedslisten selv. Enhedslisten har frit spil og står aldrig til regnskab, mens alle andre partier må forklare sig konstant.

 

Enhedslistens principprogram er totalt ukonkret

Enhedslisten har et meget uklart principprogram og dermed er det farligt at stemme på dem. Man ved ikke, hvad man som borger stemmer på.

 

Det hedder i Enhedslistens principprogram, at : I principprogrammet ” fastlægger vi vores socialistiske værdier og visioner, vores opfattelse af det kapitalistiske samfund, vi lever i, vores strategi for socialistisk samfundsforandring” .

 

Det er ekstremt upræcist, hvad man stemmer på, hvis man stemmer på Enhedslisten. Det er dog klart, at Enhedslisten ønsker en ændring til et socialistisk samfund.

 

Hvorfor det hedder Enhedslisten vides ikke, men vel fordi det refererer til samfundet efter socialismen er indført : hvor vi alle er en enhed. Alt er nationaliseret, selv om  staten næppe er god til at drive banker, virksomheder, Mærsk og alle de andre mange virksomheder, som udgør halvdelen af det danske arbejdsmarked og skaber vores velfærd. Enhedslisten går ud fra, at der stadig vil være folk, der vil risikere alt for at starte en virksomhed, arbejde 24 timer i døgnet og lade staten eje virksomheden og høste gevinsten. Det er en meget usikker antagelse, hvis Enhedslisten tror et socialistisk samfund vil have samme risikovillighed og fremdrift, som et kapitalistisk samfund.

 

Det er gratis

Et andet citat fra Enhedslistens principprogram:

 

”Vi har sammen skabt skoler for alle børn og sygehuse, hvor det er gratis for almindelige mennesker at få behandling”.

 

Enhedslisten glemmer, at de for brugerne betalingsfrie skole og hospitaler ikke er gratis. De betales af folk, der betaler den højeste skat i verden og har den højeste moms i verden og dertil højeste pensionsalder i verden. Det er folk, der står op hver dag kl 5 om morgenen og først går kommer fra arbejde kl 18 om eftermiddagen. Det er ikke gratis. Det koster mange nedslidte danskere, som kun får lommepenge for deres slid og ikke har råd at holde fødselsdage for deres børn (som Mette Frederiksen ville sige det) – mens der er mange, mange der er på kontanthjælp, flexjob, førstidspension og hvad de mange ordninger hedder.

 

At stemme på Enhedslisten er som at spille russisk roulette

Hvordan er det lykkedes et parti at have et så uklart principprogram. Det er farligt, men det farligste er at ”Journalistisk Venstreparti” ikke stiller spørgsmålstegn til UKLARHEDEN.

Læs også
Mette Frederiksen taler om stram udlændingepolitik – men Morten Østergaard og Pernille Skipper vil have mere islam

 

Det siges i principprogrammet: ”Kapitalisme står i vejen for frihed, tryghed og demokrati”

 

Hvad er det socialistiske samfund for noget.  Det siges i principprogrammet fra Enhedslisten, at ”Et fremtidigt socialistisk samfund hverken kan eller skal beskrives i detaljer” Hvad indebærer det socialistiske samfund, som Enhedslisten ønsker?  Ingen ejendomsret? Alt fælleseje? Du mister alt, hvad du ejer og også din pension? Den uklarhed får lov at være uafklaret. Imens får Enhedslisten lov at lege julemand. De er altid villige til at give penge til mere medicin, flere hospitaler, mere velfærd, større ydelser til kontanthjælp : det må kaldes uansvarligt.

 

Måske hedder det Enhedslisten, fordi de kommer listende med deres mange urealistiske løfter. Med hjælp fra de venstredrejede ”journalister”, der aldrig stiller kritiske spørgsmål til Enhedslisten eller benævner dem kontroversielle, eller ultra -socialister eller neo-kommunister – selv om det er det parti, som udgør den ekstreme venstre-fløj i dag – med det mest ekstreme samfunds-omvæltende partiprogram !

 

Det er urealistisk og naivt og komisk

Endnu et citat fra principprogrammet: ”Vi vil sætte mennesket frit. Frit for alle former for undertrykkelse. Frit for fattigdom og frygten for økonomisk nød.”  

 

Jow, det er jo bare komisk. Det er et eventyrland:) Pernille Skipper in Wonderland. Det findes IKKE. Hvor er de kritiske journalister, når Enhedslisten leger julemænd – og ved Enhedslisten ikke at julemænd kun kommer frem i december. Det er uhyggeligt, at et parti kan blive valgt ind i Folketinget med et så uklart partiprogram /Juleprogram.

 

Læs også
Det politisk korrekte DR styrtbløder seere og lyttere
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…