Cyklist påtalte en bilkørsel – så gik den mellemøstlige mand i bilen amok mod cyklisten

Google Maps

Torsdag kl. 16.16 cyklede en 62-årig mand på Skanderborgvej i Viby, da han skulle lige ud i krydset ved Ringvej Syd.

 

Manden har forklaret til politiet, at der, da han var kommet lidt ud i krydset, kom en bil kørende og dyttede af ham, hvilket gjorde ham så forskrækket, at han hoppede af sin cykel og gestikulerede mod personerne i bilen.

 

Ødelagde først cyklen
Det fik manden på passagersædet til at hoppe ud af bilen og gå hen til den 62-årige mand og råbe til ham, at han skulle flytte sig.

 

Da manden svarede, at han var kørt frem for grønt lys, og det altså måtte være føreren af bilen, der havde gjort noget forkert, blev manden endnu mere vred, og han skubbede til den 62-årige, der væltede, hvorefter manden hoppede oven på cyklen så baghjulet blev bøjet.

 

Manden gik herefter tilbage til bilen, der i mellemtiden var blevet kørt hen til en buslomme. Den 62-årige mand fandt sin mobiltelefon frem for at tage et billede af gerningsmanden, der signalerede til den kvindelige fører af bilen, at hun skulle køre uden ham.

 

Han begyndte derpå at gå fra stedet i retning mod Rosenhøj.

 

Sparkede derefter den 62-årige i skridtet
Den 62-årige mand fulgte efter ham og forsøgte flere gange at få taget et billede af ham.

 

Undervejs skubbede gerningsmanden ham flere gange i brystet, angiveligt fordi han ikke ville have, at han fulgte efter ham.

 

Da de var nået til en viadukt, vendte gerningsmanden sig om og sparkede den 62-årige hårdt i skridtet, hvorefter han løb fra stedet i retning mod Rosenhøj.

I sin døgnrapport beskriver Østjyllands Politi gerningsmanden som:

  • Mellemøstlig af udseende
  • Ca. 35-40 år gammel
  • Ca. 175-180 cm høj
  • Fedladen
  • Mørk i huden og med sort hår der var sat op i en knold, men var kort i siderne og med en hvid/grå stribe
  • Talte dansk med accent
  • Var iført en grøn dunjakke med rød stribe omkring kraven og et mindre hul omkring højre forlomme, lyse bukser med lommer på siderne og sorte sko.

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der så optrinnet i krydset eller kan have viden om, hvem gerningsmanden er. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…