En mand og en kvinde byttede plads i bilen – men det gjorde bare det hele meget værre

I går eftermiddags standsede politiet en varebil, for at lave en rutinemæssig kontrol. Patruljen havde bemærket, at bilen blev ført af en kvinde, men da de kom hen til køretøjet, havde føreren og passageren byttet plads.

 

Bag rattet sad en mand, og kvinden sad nu på passagersædet. Kvinden blev testet med narkometeret som viste, at hun var påvirket af hash. Hun blev derfor sigtet og anholdt for narkokørsel.

 

Og så hun konfiskeret et stort kontantbeløb

Manden som nu førte bilen, 33-årig fra Greve, havde ingen kørekort. Så han blev sigtet for kørsel uden førerret. Den 32-årige kvinde som ejer bilen, blev sigtet for at have overladt førerretten af sin bil til en person uden gyldigt kørekort. I forbindelse med anholdelsen blev kvinden fundet i besiddelse af et større kontantbeløb.

 

Politiet konstaterede, at kvinden havde gæld til politiet, så patruljen beslaglagde et femcifret kontantbeløb af den 32-åriges penge til at dække gælden.

 

Den 32-årige fik udtaget en blodprøve, hvorefter hun blev løsladt. De kan begge forvente at høre mere fra politiet, når sagerne skal afgøres, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

 

Sensommervise

 

En af de mest populære sensommersange i Danmark. Sensommervise er skrevet af Kirsten og Finn Jørgensen. Herunder finder du tekst og melodi til sensommervisen.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…