Asylansøger fra Iran sigtet for at befamle 11-årig pige – men han kan godt få asyl alligevel

Colourbox

Først skrev politiet, at der var tale om en 40-årig mand fra Thisted.

 

Nu viser det sig, at det var en 40-årig asylansøger fra Iran, der onsdag og torsdag befamlede og begik grove sexovergreb mod piger og en enkelt kvinde i badeland Lalandia ved Rødby.

 

Det oplyser TV2 ØST

 

Og nu mener Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, at han har meget mere på samvittigheden end de grove befamlinger, der hidtil er blevet anmeldt.

 

Havde finger ind under badetøjet på 11-årig pige

De første meldinger om blufærdighedskrænkelse indløb fredag, hvor det kom frem, at to piger på otte og 12 år samt en 20-årig kvinde onsdag og torsdag var blevet udsat for sexkrænkeler af den iranske asylansøger.

 

Imidlertid har asylansøgeren ifølge politiet befølt og befamlet endnu flere.

 

”Vi hr fået oplysninger om, at en 11-årig pige er blevet udsat for blufærdighedskrænkelse ved beføling, hvor han har haft en finger ind under hendes badetøj og en finger op i numsen på hende, siger Jesper Andersen Sieck, fungerende politikommissær ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST.

 

Det er den 11-åriges moder, der har henvendt sig til politiet og anmeldt manden, da den første historie om blufærdighedskrænkelse i Lalandia kom frem.

 

 

 

Det var en badegæst, der torsdag slog alarm til personalet, der tilbageholdt asylansøgeren, indtil politiet nåede frem.

 

Opfordrer andre til at henvende sig til politiet

Politiet mener imidlertid, at asylansøgeren kan have befølt og befamlet endnu flere badegæster end de nævnte, og opfordrer derfor folk til at kontakte politiet, hvis man har oplysninger.

 

”Vi har det indtryk af, at han har været om sig,” siger Jesper Andersen Sieck til TV2 ØST og fortsætter:

 

”Derfor vil vi meget gerne høre fra andre, for det lyder som om, han først har fået en advarsel om, at han skulle opføre sig ordentligt, uden at man har kendt omfanget. Men da man i virkeligheden finder ud af, hvad han går og laver, så kommer der mere og mere frem.”

 

Har tidligere været indblandet i voldssager

Den iranske asylansøger blev torsdag løsladt efter endt afhøring og sendt til Asylcenter Avnstrup ved Hvalsø, hvor han bor.

 

Dog har politiet konfiskeret hans mobiltelefon for at se, om han har taget billeder af børn i badetøj.

 

Og det fandt de. Telefonen er overdraget til fungerende politikommissær ved lokal efterforskning i Nakskov, Jesper Andersen.

 

Han siger til B.T.:

 

”Vi er i gang med at undersøge mandens telefon, hvor vi fandt billeder af nogle i badetøj. Derfor skal den undersøges til bunds på alle de måder, man nu kan det,” oplyser Jesper Andersen.

 

Asylansøgeren har ikke tidligere været i politiets søgelys for blufærdighedskrænkelse, men ordensmagten kender ham i forbindelse med voldssager, hvor han dog ikke er blevet sigtet.

 

Vil alligevel få asyl, hvis han er berettiget

Selvom den 40-årige iranske asylansøger skulle blive dømt for diverse grove blufærdighedskrænkelser, vil det ikke få nogen indflydelse på hans ansøgning.

 

Hvis han er berettiget til asyl ifølge FN’s Flygtningekonvention som forfulgt på grund af race, tro eller politisk overbevisning, vil han få asyl, da danske myndigheder og flertallet af politikere til punkt og prikke vil rette sig efter konventionerne.

 

I værste fald kan han få såkaldt tålt ophold, hvis man ikke kan sende ham retur til Iran på grund af konventionsregler, og i så fald kan han frit færdes i det danske samfund og fortsætte, som han gjorde i Lalandia.

 

Blandt andet fordi regeringen har droppet den øde ø Lindholm som opholdssted for folk på tålt ophold, og som nægter frivilligt at forlade landet.

 

Hos regeringen tæller hensynet til udenlandske kriminelle åbenbart højere, end hensynet til danskernes tryghed og sikkerhed.

 

Læs også:

https://www.tv2east.dk/artikel/aeldre-mand-gramsede-paa-11-aarig-pige-i-lalandia-politiet-frygter-omfanget-af-sager?fbclid=IwAR06B-s0XeF6_HZQ278HohjMGZIx5WRFiDpm5TMY-Ri3kHWe41sLPTlNo08

 

https://www.bt.dk/krimi/lalandia-om-blufaerdighedskraenkelser-vi-tager-det-meget-alvorligt

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…