Afrikaner påstod, at han var asylansøger, og så fik han lov at blive – nu anklages han for, at han på tre dage ødelagde fire kvinders liv

Modelfoto

En 26-årig asylansøger fra Eritrea, der omtales som Ali A., er for retten i Tyskland (Memmingen). Han er tiltalt for voldsomme seksuelle overgreb på fire tyske kvinder.

 

Disse overgreb fandt sted på bare tre dage, hvor han gik amok mod sine chokerede ofre.

 

Under retssagen er det kommet frem, at Ali A. kom til Tyskland over Middelhavet og videre gennem Italien til Tyskland i 2015.

 

Han er en af de mange mennesker, der slet ikke var flygtninge, men som alligevel fik lov til at komme ind i Tyskland, da Angela Merkel skulle vise sin godhed ved at slå dørene op.

 

Ali A.’s ofre er et uhyggeligt eksempel på, at Merkels skæbnesvangre politik fortsat trækker dybe spor gennem det tyske samfund.

 

I retten forsøgte Ali A. ikke engang at påstå, at han kom til Tyskland, fordi han var forfulgt. Han sagde rent ud, at han kom, ”fordi man kan leve godt her”.

 

På det grundlag fik han opholdstilladelse. Og på det grundlag kunne han ødelægge fire kvinders liv, hvis man skal tro anklageskriftet mod ham.

 

Offeret lod, som om hun underkastede sig

Anklagemyndigheden har under retssagen fremsat følgende anklager:

 

Den 3. december 2018 overfaldt Ali A. en kvinde, der var ude at gå tur med sin hund. Derefter misbrugte han hende seksuelt igennem 75 minutter på et engområde.

 

Han nøjedes ikke med at voldtage kvinden – han bed hende også i brystet.

 

Kvindens ægtemand kunne i retten fortælle, at han var blevet ringet op af sin kone, der befandt sig i en fuldstændig opløst tilstand.

 

For at overleve havde hun foregivet at være ydmyg og venlig over for voldsmanden, fordi enhver modstand kun havde gjort ham mere aggressiv (jævnfør, at han bed hende i brystet).

 

Manden fra Eritrea troede, at kvindens underkastelse var ægte, og det fik ham til at afsløre, at han hed Ali.

 

Vanvittigt drama i bil

To dage efter var den gal igen med ’asylansøgeren’ Ali. Han havde fået noget at drikke på en café, og så overfaldt han en servitrice på dametoilettet. Hun fik dog kæmpet sig fri.

 

Men det slog ikke den tilsyneladende sexgale mand ud.

 

Bare en time senere kastede han sig på en cykel for at køre rundt og holde udkig efter kvinder.

 

Han fik øje på endnu en kvindelig fodgænger, der omtales under det opdigtede navn Anke H. Han trak hende angiveligt ind i hendes bil, flåede BH og sko af hende, tog kvælergreb på hende og bed hende i underlæben.

 

Så fik han den idé, at han ville læsse sin cykel ind i bilen. Men Anke H. låste døren og forsøgte at køre væk.

 

Ali gav sig dog ikke så let. Ifølge offerets beretning sprang han op på bilens motorhjelm og holdt sig fast i taget. Som i en bedre gyserfilm. Efter nogle meters kørsel faldt han dog ned på gaden.

 

En time efter var han i gang igen. Nu trak han ifølge statsadvokaten en kvinde, der omtales som Grit N., ind i et omklædningsrum. Hun blev også bidt – denne gang i kinden. Derefter slyngede han hende rundt i et kvælergreb, indtil et tililende vidne greb ind.

 

Så fik dommeren nok

Heldigvis fik Ali efterladt sig nogle solide spor under sine hæmningsløse sexovergreb.

 

Han fik således ikke sin rygsæk med ud af Anke H.’s bil. Dette spor førte direkte tilbage til ham. Desuden havde han mærker efter de stik med en saks, som Grit N. havde tilføjet ham, da hun forsvarede sig.

 

Endelig blev der på gerningsstederne fundet både DNA-spor og fingeraftryk, der matchede eritreanerens.

 

Ikke desto mindre benægtede Ali A. i retten enhver skyld i de begåede forbrydelser. Han hævdede, at han aldrig har været i det område, hvor flere af overfaldene fandt sted.

 

Han kastede sig ud i fuldstændig vilde bortforklaringer. Helt afsindigt blev det, da han skulle forsøge at tale sig ud af, at hans rygsæk var fundet i Anke H.’s bil:

 

”Jeg kom kørende på min cykel. Så kom bilen imod mig og ramte mig. Jeg faldt af cyklen, og min rygsæk faldt ind gennem bilens åbne vindue.”

 

Som man kan høre, fejler Alis fantasi ingenting.

 

Men her blev de vanvittige historier dog for meget for dommer Christian Liebhart. Han sagde meget eftertrykkeligt:

 

”De behøver ikke at tro, at vi er parate til at tro alt, hvad De fortæller her.”

 

Den hopper retten næppe på

Statsadvokaten truede ham med sikkerhedsforvaring, hvis han ikke tilstod, sådan at hans ofre ikke behøvede at vidne i retten.

 

Men det prellede af som vand på en gås. Ali insisterede på, at han sagde sandheden.

 

Samtidig gav han endnu en forklaring på, at det umuligt kunne være ham, der havde begået sexforbrydelserne: Han var bange for kvinder, så han var slet ikke i stand til at tale med dem.

 

Den hopper retten næppe på.

 

Løftebrud i Danmark

Men de tyske myndigheder var altså godtroende nok til at åbne landets grænser for en mand som Ali A. Her fik det den konsekvens, at fire tyske kvinder blev udsat for frygtelige oplevelser, der i et eller andet omfang har ødelagt deres liv.

 

Stod det til De Radikale, Enhedslisten og vel også SF, skulle også Danmark smække sine døre op for massiv tilstrømning fra ikke-vestlige lande.

 

I takt med regeringens løftebrud i udlændingepolitikken vokser den utrygge fornemmelse af, at den slags holdninger nu får stor indflydelse i Danmark.

 

https://www.bild.de/regional/muenchen/muenchen-aktuell/memmingen-der-bissige-vergewaltiger-von-babenhausen-vor-gericht-64462554.bild.html 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…