5 indvandrerdrenge på 12 og 14 år gruppevoldtog ung kvinde – det hele blev filmet

Arkiv/modelfoto

Fem drenge på bare 12-14 år voldtog i fællesskab en ung kvinde på 18 år.

 

Den unge kvinde blev efter en voldelig og langvarig gruppevoldtægten fundet i nogle buske og kørt på hospitalet, skriver blandt andre BBC.

 

Den unge kvinde var mentalt handicappet.

 

Drengene var alle fra Bulgarien. De filmede voldtægten, skriver The SUN

 

Gruppevoldtægten fandt sted i en park i den tyske by Mülheim i Ruhr-området. Byen ligger tæt på den store by Duisburg, som i mange år har været hærget af østeuropæiske indvandrere. De store problemer skrev Den Korte Avis om allerede i august 2015.

 

Gruppevoldtægten har rejst debat i Tyskland om den kriminelle lavalder. To af drengene bag den grove gruppevoldtægt var bare 12 år, og de kunne derfor ikke retsforfølges.

 

Men gruppevoldtægten har også rejst en debat om muligheden for at have en langt skrappere udvisningspolitik.

 

Det bliver nu undersøgt, om det er muligt at udvise ikke blot gerningsmændene, men også deres familier til hjemlandet.

 

Det skriver den tyske avis Bild.

 

I forvejen har kommunen mulighed for at fjerne børnene fra deres familier, men nu vil kommunen prøve at gå et skridt videre.

 

”Vi undersøger nu, om vi i første omgang kan begrænse disse familiers bevægelsesfrihed og derpå sende dem tilbage til deres oprindelsesland,” siger Volker Wiebels (63), talsmand for byen Mülheim, der ligger i Nordrhein Westfalen ved floden Ruhr.

 

Fem familier er i søgelyset

I alt fem kriminelle familier er nu i søgelyset med henblik på hjemsendelse, hvis kommunen får mulighed for det.

 

“Vi følger nu alle familier i tæt,” fortæller Wiebels

 

Det er en helt normal procedure, forklarer Wiebels og fortsætter:

 

”Tre af familierne hævder, at de har deres egen indkomst. Det bliver nu kontrolleret. Alle fem familier vil blive indkaldt og skal bevise for deres indkomst eller bevise, at de er villige til at tage arbejde og søger arbejde,” siger Volker Wiebels til Bild og understreger:

 

”Hvis alt dette ikke er tilfældet, burde det for et samfund være teoretisk muligt at få familierne udvist via retssag.”

 

Burde få betydning for Levakovic-familien

Det fremgår ikke af artiklen i Bild, hvor længe de fem udenlandske familier har opholdt sig i Tyskland.

 

Men hvis det viser sig, at Mülheim kommune får held til udvise familierne med kriminalitet og manglende selvforsørgelse som begrundelse, burde det også kunne lade sig gøre i Danmark.

 

Da anklagemyndigheden i 2016 uden held forsøgte at få Gimi Levakovic udvist med netop disse begrundelser, var det Menneskerettighedskonventionen, Højesteret henholdt sig til, da man den 12. maj 2016 i lighed med i øvrigt Østre Landsret fandt, at det ville være retsstridigt at udvise sigøjnergangsteren.

 

Det er de samme regler plus EU-regler om unionsborgerskabet, den tyske kommune her er oppe imod, men lykkes det for Mülheim, vil det nok være en god idé også at prøve i Danmark.

 

Under alle omstændigheder kan det ikke skade – og man kunne jo være heldig.

 

Du kan læse artiklen i Bild her:

https://www.bild.de/news/2019/news/nach-gruppen-vergewaltigung-muelheim-prueft-ausweisung-63230558.bild.html?wtmc=fb.shr&fbclid=IwAR3dQOgpoYjyGYbizNiM0y64FWWX-ZlR-SMgjAKaDECa3FiD67OZCOCdcns

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…