DR 2 udsendelsen ”På grænsen af USA” er ren propaganda for åbne grænser

Denne udsendelse virker som ren propaganda. Udsendelsen viser i hele sin udstrækning, at nationalkonservative er u- mennesker uden empati for andre mennesker. De venstreorienterede derimod er indfølende, dejlige mennesker, som vil redde og hjælpe alle.

 

Den amerikanske dokumentarserie”På grænsen af USA” er fra 2018. Det er en CNN udsendelse. Udsendelsen viser den sorte, amerikanske komiker W Kamau Bell, der rejser til grænsen mellem USA og Mexico for at ”se om det virkelig er så farligt et sted at bo, som nogle politikere påstår. Her underforstået er disse ”nogle politikere” er de nationalkonservative, der ser alle fremmede som farlige.

 

Udsendelsen indledes med, at Bell går langs en del af en mur, som er opført mellem USA og Mexico. Han nævner muren mellem Vest og Østtyskland og at den mur blev revet ned og de to lande nu er forenede. Denne bemærkning er totalt  revet ud af historisk sammenhæng. Derefter nævner han den kinesiske mur, som heller ikke var effektiv. Underforstået at alle mure er ineffektive.

 

Allerede nu må seeren ”forstå”, at mure er af det onde. Mure skiller broderfolk og det Utopia, som alle lefties tror på. Det Utopia, hvor der ikke er ekstreme religioner og folk, som ikke kan integreres, og folk som ikke er velfærds-migranter (der er cirka 3 miliarder mennesker i verden, som efter de forældede konventioner fra 1950´erne har ret at søge asyl i vesten !).

 

Bell besøger den mexicanske side, og mexikanerne fremstilles, som søde, spændende og hjertevarme mennesker (ingen desparate, sultende migranter her). Bell fremstiller fx en enlig mor som en stakkels menneske, som (underforstået) vi straks burde hjælpe. Hun har været nødt til at efterlade sit barn hos sin søster i USA. Hende skal vi virkelig have ondt af – Men Bell glemmer at nævne de andre 6 milliarder mennesker, som lever under usle forhold i hele verden ! De dør af sult i dette øjeblik !

 

Sådan fortsætter udsendelsen. At ønske at bevare det nationale og at den vestlige kultur kunne bukke under nævnes ikke. Det kunne være en meget, meget, meget reel fare, at USA ikke kan hjælpe hele Mellemamarika og Sydamerika uden at bukke under – men det var ikke værd at nævne.

 

Kommentar

CNN bliver mere og mere skinger i deres livsfarlige UTOPI om EEN verden. Vi i Vesten kan desværre ikke bære byrden af hele verden på vores skuldre. Det har vi heller ikke ansvaret for. Vi kan hjælpe indenfor visse grænser, men hvis Vesten går under, så er der ingen til at hjælpe nogen-som- helst.

 

DR 2 udsendelsen ”På grænsen af USA” er ren propaganda for åbne grænser, der er vejen til Vestens undergang.

 

CNN har behov for et realisme eleksir.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…