DF-ikonet Søren Krarup er atter aktiv – støtter Martin Henriksen i hans valgkamp

Søren Krarup og hustru Anette Elisabeth deler flyers ud for Martin Henriksen (Foto: Privat)

Søren Krarup er ubestridt sammen med Pia Kjærsgaard en af Dansk Folkepartis store værdipolitiske kanoner, men i modsætning til den superaktive Pia Kjærsgaard nyder han et politisk otium, efter at han ikke genopstillede ved valget i 2011.

 

Men nu er han atter aktiv, og har kastet sig ind valgkampen til støtte for Dansk Folkepartis udlændingeordfører, Martin Henriksen.

 

”Martin gør et virkeligt godt stykke arbejde, og han fortjener al den støtte han kan få,” siger Søren Krarup til Den Korte Avis og fortsætter:

 

”Man kan ikke bare køre på med indvandring. Det er en national katastrofe, og Martin gør en meget lødig indsats for at redde Danmark. Og så er han i øvrigt også en ualmindelig gæv fyr.”

 

Søren Krarup fortæller i den forbindelse, at han også kender Martin Henriksen ud over det politiske.

 

”Jeg har viet ham og døbt hans børn,” beretter Søren Krarup, der i sin tid som værdipolitisk aktiv var almindeligt forhadt af både venstrefløjen og det politisk korrekte Danmark, hvor han ofte blot blev omtalt som ”præsten fra Seem.”

 

Der er tale om et sogn i Ribe Stift, hvor Søren Krarup var præst i 40 år, indtil han i august 2005 trak sig tilbage.

 

Martin Henriksen: Søren Krarup har altid været mit idol

I Martin Henriksens lejr er man selvfølgelig begejstrede for støtten fra Søren Krarup.

 

”Det er at betragte som en stor ære, at Søren Krarup er ude og støtte mig i min valgkamp,” siger Martin Henriksen til Den Korte Avis og fortsætter:

 

”Søren Krarup har altid været mit store idol. Når man kigger på hans nationale sindelag, så er han opskriften på en ægte dansk og fædrelandskærlig konservativ, og det er værdier, som jeg har taget til mig og kæmper for.”

 

Stol ikke på Socialdemokratiet

Martin Henriksen understreger i den forbindelse at for både ham og Dansk Folkeparti handler valget først og fremmest om ikke blot at bevare asylstramningerne, men også at få mulighed for at stramme yderligere op.

 

”Som for eksempel med fast stationær grænsekontrol og afvisning af asylansøgere ved grænsen,” lyder det fra Martin Henriksen, som ikke nærer særlig stor tiltro til Mette Frederiksens forsikringer om en stram asylpolitik.

 

”Det jeg ser i denne valgkamp er, at både Socialdemokratiet og Venstre trækker i retning af en mere lempelig udlændingepolitik. Socialdemokratiet vil hæve ydelserne til flygtninge, de vil lempe vilkårene for afviste asylansøgere og de vil tage imod FN-kvoteflygtninge,” pointerer Martin Henriksen.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…