Det sker i dagens Danmark: Bevæbnede bandemedlemmer stopper åbenlyst folk på Nørrebro og kontrollerer dem

Google Map

Årtiers ukontrollable indvandring, der af især venstrefløjen og den politisk korrekte del at Danmark bliver betegnet som kulturberigelse, sætter nu for alvor sine spor.

 

På Nørrebro har man gennem de seneste år levet med opblussende bandekrige og skyderier på åben gade. Men nu er det kommet så vidt, at banderne helt åbenlyst har taget magten over gaderne.

 

Bevæbnede vagter kontrollerer folk

Således skriver Berlingske i dag, lørdag den 28. september, at den aktuelle bandekonflikt i København er kommet helt ind på livet at borgerne på Nørrebro.

 

De oplever at blive stoppet på gaden og kontrolleret af bevæbnede bandemedlemmer.

 

Det er ”bandemedlemmer, der optræder som bevæbnede, selvbestaltede vagtværn som led i bandekonflikten,” som avisen udtrykker det.

 

Boligorganisationen, BO-Vita, der driver 60 boligafdelinger over hele København, bekræfter over for Berlingske, at borgere på Nørrebro bliver stoppet og tjekket af maskerede mænd.

 

Mjølnerparken igen, igen …

Som følge af bandeskyderierne med blandt andet ét dødsfald tidligere på måneden i det storkøbenhavnske område, er der nu indført visitationszoner i tre forskellige områder.

 

Et af dem er Nørrebro, og det er via en aktindsigt i Københavns Politis begrundelse for visitationszonen, at Berlingske har fået oplysningerne om lokale bevæbnede bandevagtværn.

 

Indvandrerghettoen Mjølnerparken er et af de steder, hvor det er slemt.

 

Her bekræfter tryghedschef i Bo-Vita, Eskild Dahl Pedersen, at de bevæbnede vagtværn, der bliver beskrevet i aktindsigten, også er en realitet i Mjølnerparken.

 

”Ja, det er selvbestaltede,” lyder det fra tryghedschefen, som understreger:

 

”Det er vigtigt at fastslå, at det ikke er bestilt af et boligselskab eller af kommunen eller nogen myndighed. Det er bander, som handler uden legitimitet noget andet sted en hos sig selv,” siger Eskild Dahl Pedersen til Berlingske.

 

Du kan læse hele artiklen i Berlingske her:

http://voresbrabrand.dk/blog/politiet-advarer-unge-mod-at-gaa-med-hardball-pistoler/?mc_cid=525d67ae49&mc_eid=2dce5184b5

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…