Derfor springer bomberne i Sverige

Arkiv/Sverige

Volden hærger Sverige som ingensinde før. Med fem bombesprængninger inden for halvandet døgn sætter man en ny rekord. Dermed er man oppe på hundrede sprængninger på et år.

 

I perioden forud – fra 2011-2018 – blev der registreret 1454 skudvekslinger og 86 detonerede håndgranater.

 

En aktuel rapport fra Försvarshögskolan (Forsvarsakademiet) oplyser, at antallet af individer i de ”voldsdyrkende ekstremistiske miljøer” på nogle år er vokset fra nogle hundrede til 3.000!

 

En tidligere rapport analyserede organiseret kriminalitet, voldsdyrkende ekstremisme og fodbold-hooliganisme. Her blev det konstateret, at 62 procent af de kriminelle voldsmænd er født i udlandet eller har forældre, der er født i udlandet.

 

En meget stor del af voldsmændene er altså indvandrere og efterkommere. Volden har frem for alt sit udspring i ghettoområdernes muslimske parallelsamfund.

 

Et andet opsigtsvækkende tal, der kommer fra det svenske sikkerhedspoliti, peger i samme retning:

 

Af de 3.000 personer, som udgør de voldelige ekstremistiske miljøer, kommer omkring 2.000 fra det islamistiske miljø.

 

Sveriges uhyggelige rekord i voldshandlinger, herunder bombesprængninger, hænger således tæt sammen med landets hovedløse og uansvarlige udlændingepolitik.

 

https://denkorteavis.dk/2019/i-sverige-foerer-de-en-udlaendingepolitik-efter-morten-oestergaards-smag-nu-advarer-eksperter-om-uhyggelige-konsekvenser/

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…