Derfor bør du købe en praktisk familiebil

Har du børn, eller skal du snart til at stifte familie, kan det være en rigtig god idé at overveje at købe en praktisk familiebil. Med en praktisk familiebil har du mulighed for at have hele familien med på en gang, og du har samtidig også plads til alt jeres udstyr.

 

Der er mange, der begår den fejl at have en “almindelig” bil, når de stifter familie, og hurtigt går det op for dem, at de ikke kan have alt det, de skal have med på tur, med i en almindelig bil. Så gå gerne efter en bil med ekstra plads, hvis du skal fragte hele din familie rundt.

Perfekt til ungernes sportsgrene

At købe en bil med ekstra god plads, som kan have hele familien med, er også perfekt, når du skal til at køre rundt til dine børns sportsgrene. Går dine børn eksempelvis til gymnastik (læs om forskelligt gymnastikudstyr her), kommer du til at køre til stævner og opvisninger landet over.

 

Det kan også være, at dine børn går til fodbold eller håndbold, og her vil der også komme en masse kørsel rundt til kampe og turneringer, hvor det kan være praktisk at have plads til mange unger på en gang, hvis du skal stå for kørslen engang imellem.

Plads til hele familien

At vælge en familiebil giver dig som regel meget mere plads i bilen. Hvis du har børn, vil du hurtigt kunne mærke, hvis du har en for lille bil. Har du eksempelvis en af de populære bybiler som en VW Up, Skoda CitiGo eller Seat MII, vil du hurtigt mærke, at der mangler plads i bilen til alle de ting, en børnefamilie nu engang skal have med på farten.

 

Inde du dog vælger den familiebil, du gerne vil købe, kan det være en god idé at læse op på bilens biloplysninger, så du er helt med på, hvad det er for en bil, du skal til at købe.

Praktisk til barnevogne og børneudstyr

Når du har en familie, er der som regel utroligt meget baby- og børneudstyr, der følger med, når I skal på tur. Det kan være barnevogne, klapvogne, pusletasker og meget andet, som der skal være plads til, når I skal på tur med de små.

 

Vælger du ikke en bil med nok plads og et stort bagagerum, kommer du hurtigt til at få pladsproblemer, når I skal ud at køre. Så hvis du ikke vil mase alting sammen, hver eneste gang I skal på tur, kan det være en god idé at købe en god og stor familiebil med plads til det hele.

Køb din bil brugt og spar penge

Hvis du gerne vil have en familiebil så billigt som overhovedet muligt, kan det være en rigtig god idé at gå på jagt efter en brugt bil. En ny bil mister som regel en stor del af sin værdi, fra det tidspunkt den kører ud fra bilforhandleren – det sker ikke med en brugt bil.

 

Der er mange familiebiler på markedet, hvis du går i gang med at kigge efter brugte biler. Her kan det blandt andet være en god idé at kigge efter en bil med syv sæder, så der er plads til jer alle sammen, hvis du har en stor familie, eller hvis du har planer om at få en stor familie.

Vil du have en ny bil? Slip med en billig afbetaling

Insisterer du på, at det skal være en ny bil, kan det faktisk lade sig gøre at købe en ny bil på afbetaling og slippe relativt billigt hver måned. Ofte skal du ikke af med meget mere end få tusinde kroner, og det er med alt inklusiv (forsikring, grøn ejerafgift, service og reparationsaftale og så videre).

 

Det er dog altid en god idé lige at prøvekøre din potentielt kommende bil først, så du lige kan mærke, om det er en bil for dig. Gør det eventuelt sammen med din partner, så I begge har en mulighed for at køre den.

Gå efter en bil der kører langt på literen

Du kommer nok til at køre mange kilometer i din bil, når du skal køre for hele familien. Derfor er det også en god idé at købe en familiebil, der kører langt på literen.

 

Du vil hurtigt komme til at mærke det på din konto, hvis du får dig en bil, der ikke kører langt på literen. Den kommer til at sluge en del benzin, og det kan tydeligt mærkes på din bankkonto, hvis du skal til at tanke ofte.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…