Martin Henriksen: “Den muslimske racisme rammer den almindelige dansker”

Af Martin Henriksen. Dansk Folkeparti

Det er et faktum, at almindelige danskere udsættes for hån og nedsættende bemærkninger i områder med mange muslimer. Det er et voksende samfundsproblem, så det undrer mig, at vi aldrig har haft en bred samfundsdebat om fænomenet. Jeg har igennem mange år beskæftiget mig med arabiske, somaliske og muslimske miljøer, og en stor del af dem er ganske enkelt racistiske og fordomsfulde i deres tilgang til danskerne. Jeg synes passende, at man kan kalde denne form for racisme for nyracisme eller for muslimsk racisme.

 

Jeg påstår ikke, at alle med muslimsk baggrund er racistiske. Men mange muslimer er, og det er fordi at islam som religion og ideologi lærer sine tilhængere at se ned på ikke-muslimer. Racismen rammer også i visse tilfælde personer med indvandrerbaggrund, som efter flertallets opfattelse er blevet for danske i deres væremåde. Det er der også mange eksempler på, hvorfor det ikke er mit ærinde at skære alle over en kam, for der findes bestemt også fornuftige personer med indvandrerbaggrund. Naturligvis gør der det.

 

Jeg har igennem mange år hørt groteske historier fra desperate danskere der systematisk er blevet omtalt med nedsættende bemærkninger, alene fordi de er danskere. Og det er simpelthen fordi racismen er så indgroet i store dele af den muslimske kultur og tankegang. Det er svært, måske endda umuligt at komme den nævnte racisme til livs.

 

Det er stærkt uholdbart, at der er personer og grupper i Danmark som i den grad ser ned på ikke-muslimer og almindelige danskere. Danskere kaldes for danskersvin, danskerluder, kartofler, vantro og alt muligt andet.

 

Her er det vigtigt at forstå, at når nogen kalder en person for kartoffel eller vantro, at så er der tale om grove nedsættende racistiske bemærkninger overfor helt almindelige danskere. Det er respektløst, og ekstremt groft.

 

Jeg mener også, at nyracismen kan forklare en del grove voldshandlinger, der begås af muslimer.

 

Jeg tror, at noget af den grove voldskriminalitet vi ser, herunder nogle voldtægter, bunder i en foragt for danskere. Det skal frem, så folk opdager hvor slemt det faktisk er.

 

Det forholder sig reelt sådan, at mange muslimer går rundt og bekræfter hinanden i, at de har en kultur og en religion, der er mere værd end vores, og de bekræfter hinanden i at de som mennesker er bedre end os ikke-muslimer. Hvis ikke man skulle kalde det nyracisme, så ville nynazisme måske også være et passende udtryk, for det minder om det. Det er skrækkeligt at tænke på. Vi har at gøre med muslimsk intolerance, der vil noget.

 

Men det er desværre en debat som hverken de fleste partier eller de etablerede medier ønsker at rejse. De vil hellere fortsætte med at male et skønmaleri af islam og muslimsk kultur. Men det løser lige præcis ingenting.

 

Illustrationen er forsiden på Gérald Pichons bog “Hvide svin”, der er oversat af Kirsten Valeur. Læs mere i artiklen her: De kalder os hvide svin

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…