Den multikulturelle drøm er blevet til et mareridt – jihadister i tusindvis klar til angreb 

Pacificerende illusioner 

Der er blevet lidt mere stille omkring løgneordet ‘integration’. Nu arbejdes der på en anden illusion, og det ny løgneord kan sammenfattes ‘i forbigående’.

 

Det er en forbigående migrationskrise, og der er forbigående vanskeligheder omkring værdier som ligestilling og ytringsfrihed.

 

Derved foregøgles befolkningerne en midlertidighed, og når den er overstået, så vil de vestlige værdier have vundet.

 

Det er skråsikkerhed ud over alle grænser. Den udsigt har man intet at have i. Det er en sut. En “pacifier” som det hedder på engelsk.

 

Fjendtligheden vokser dag for dag 

Tilvæksten af folk med det modsatte værdigrundlag eksploderer om ørerne på europæerne. Internationale regler hindrer sammen med de tomme afvæbnende illusioner en nødværgereaktion, og samtidig bliver islam stadigt mere malign.

 

Dag for dag optræder islam stadigt mere ondartet og fjendtlig. Den udvikling orkestreres af imamer og stormufti’er, dirigeres fra den arabiske verden og finansieres af de penge Vesten har købt olie for.

 

Fjendtligheden stiger eksplosivt. Fra 2012 og indtil i dag er antallet af islamiske ekstremister i Tyskland steget fra 3.800 til 11.500. (m.bild.de)

 

Tysklands tidligere spionchef Hans-Georg Maassen vurderer, at der i Tyskland står mere end 2.000 muslimer (ca.2.200) klar til at angribe hvert øjeblik (breitbart.comgellerreport.com), og Israels efterretningstjeneste vurderer, at der er mellem 150.000  og 200.000 IS-krigere fordelt rundt omkring i Verden, som også står klar til at angribe med et øjebliks varsel. (aawsat.comgellerreport.com)

 

Det er sovende celler i tusindvis, der bare skal have ordren fra en islamisk leder.

 

I stedet for at lytte stemplede og udskammede man

Det er denne situation, de vestlige landes politikere har bragt deres befolkninger i. Mange har i mere end 30 år forsøgt at advare og fortælle om, hvad islam er for et system. Fortælle om, hvad formålet med islam er, og hvad målet er. Men man har ikke ville lytte.

 

Nu står befolkningerne så i ulykken op til halsen, og situationen eskalerer. Det ser ikke godt ud. Overalt i verden, i samtlige lande hvor islam har fået fat, har “den” vundet, og i Europa har islam ekstremt godt fat nu.

 

Når der gives indtryk af, at situationen er midlertidig og forbigående før “de nye” får justeret værdierne i vestlig retning, så er det meget langt fra virkeligheden, og det der foregår lige nu.

 

Dårlig prognose

Hastigheden har varieret fra land til land, men til sidst, om end det er hurtigt revolutionært eller langsomt over årtier eller århundreder, så er det til sidst det islamiske værdigrundlag der har kvalt værdier som ligestilling, ytringsfrihed og ægte demokrati.

 

Det er sket hver eneste gang, med mindre islam med magt er blevet smidt for porten.

 

Den kamp der udkæmpes lige nu er den vestlige civilisations overlevelseskamp, og hvis Vesten vinder, og lys fortrænger mørket, så vil det være første gang islam overvindes med ikke militære midler.

 

Ikke sikkert den bedste vinder

Hvis islam også vinder denne kamp, så er Darwin’s teori “survival of the fittest” blevet modbevist. Så er det endeligt modbevist, at det er den stærkeste, mest intelligente og bedst egnede der vinder.

 

Så vil det i stedet være bevist, at det er den, som er mest aggressiv og mest fertil, som vinder.

 

Så vil de, som skaber de bedste og mest velstående samfund have tabt.

 

To til fred. En til krig

De vestlige ledere insisterer på fredelig sameksistens, men for islam har det altid drejet sig om krig. Det er hovedformålet, og målet er verdensherredømme.

 

Der skal to til at bestemme om der skal herske fred, men der skal kun en til at bestemme, om der skal være krig.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…