Danskerne elskede Dr. Hook, nu er forsangeren, Ray Sawyer, død – hør “Sylvia’s Mother”

Ray Sawyer

Ray Sawyer fra det amerikanske band ​Dr. Hook er død, 81 år.

 

Dr. Hook var et verdensberømt band. Men mest af alt var de elsket i Danmark. De spillede utallige gange overt hele landet og altid for fuldehuse.

 

mnmusic.dk​ skriver blandt andet om Ray Sawyer:

 

Født og opvokset i Alabama fik Ray Sawyer 14 år gammel sit første job som professionel musiker som trommespiller i et lokalt band. Hans egen stil var uudsletteligt mærket af den blanding af sort og hvidt sydstatsmusik, som holdt gang i Alabamas dansesale. “Når man spiller i Mobile, spiller man enten country eller rhythm & blues, skønt derned er det mere eller mindre det samme”, forklarer Sawyer.

 

Ray Sawyer mistede sit højre øje i en trafikulykke i 1967 og havde derfor en sort klap. Han tog til Los Angeles og dannede bandet Dr. Hook som meget hurtigt blev populære med numre som Sylvia’s Mother” og “Cover of The Rolling Stones”.

 

Ray Sawyer er ikke forsanger på Sylvia’s Mother. Det er Dennis Locorriere. Men Ray Sawyer synger med og det er et vidunderligt nummer:

a

http://www.mnmusic.dk/international/dr-hook-feat-ray-sawyer.aspxhttp://www.mnmusic.dk/international/dr-hook-feat-ray-sawyer.aspx

a

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…