Dansker bag Spaniens hurtigst voksende tech-virksomhed

Janus R. Nielsen

Dansk it-iværksætter formår at sætte ung tech-virksomhed på Costa del Sol på listen over Europas hurtigst voksende virksomheder.   

 

Financial Times har udgivet en liste over de 1000 hurtigst voksende virksomheder i Europa, der er målt på deres årlige vækstrate mellem 2014-2017.

 

Det er tredje år i træk, Financial Times udfærdiger denne liste. På listen er der virksomheder fra alle brancher, men igen i år er det teknologi-virksomhederne, der dominerer.

 

Ud af de 1000 virksomheder er Anteco Systems, også kendt som AnyTech365, placeret på plads nr. 27. Ydermere indtager tech-virksomheden en flot førsteplads over de hurtigst voksende tech-virksomheder i hele Spanien.

 

Drivkraften bag AnyTech365 er den danske it-iværksætter Janus Rægaard Nielsen, der har mere end 20 års erfaring inden for it-branchen.

 

– Vi er utrolig stolte af denne anerkendelse af vores virksomhed. Det er en milepæl af international karakter, som vi er utrolig glade for, siger Janus Rægaard Nielsen, der bl.a. var med til at stifte MYMobileSecurity, der opnåede status som det hurtigst voksende smartphone sikkerhedsfirma i verden, inden det i 2013 blev solgt for et større millionbeløb.

 

En virksomhed i fremdrift

Siden AnyTech365 blev stiftet for 5 år siden, er det kun gået én vej for den succesfulde iværksætter.

 

På få år er virksomheden vokset til mere end 400 ansatte. Og med en omsætning på omkring 20 millioner euro har der været rift om opkøb af it-virksomheden bl.a. fra amerikanske konkurrener. Også investorer har fået øjnene op for den hurtigt voksende virksomhed. Iværksætterikonet Morten Wagner, der bl.a. står bag internetsuccerne Dating.dk og Trendsales.dk., har købt 10% af virksomheden.

 

Janus Rægaard Nielsen er af den opfattelse, at en stærk virksomhedskultur kan flytte bjerge. Og dét bliver der arbejdet målrettet med hos AnyTech365.

 

– Du skal have dine medarbejdere til at være stolte af deres arbejde. De skal føle, at de er en del af helheden og at deres indsats er direkte medvirkende til virksomhedens fremdrift og succes, lyder det fra den rutinerede it-iværksætter.

 

Det hårde arbejde har resulteret i, at AnyTech365 sidste år blev den første virksomhed i Europa, og kun den anden i verden, til at modtage et officielt og storstilet kvalitetssikrings-certifikat fra amerikanske AppEsteem, der er stiftet af tidligere Microsoft-chefer og som sælger sikkerhedsapplikationer samt support- og sikkerhedstjenester for at hjælpe, guide og beskytte forbrugerne mod uetiske og aggressive virksomheder.

 

Vi besvarer dine spørgsmål i IT-brevkassen

IT-sikkerhedsekspert Janus R. Nielsen fra IoT-firmaet AnyTech365 besvarer spørgsmål om it-sikkerhed, IoT- og pc-problemer. Har du spørgsmål om hvordan du sikrer dig selv på trådløse netværk eller sociale medier, hvordan du kommer sikkert gennem shopping online eller noget helt fjerde, så send os en mail med dit spørgsmål til [email protected] eller [email protected] Når Janus R. Nielsen har besvaret dit spørgsmål, vil du kunne læse svaret her på Den Korte Avis.

 

Facts om AnyTech365

  • AnyTech365 blev stiftet i 2014, har danske rødder men hovedkontor i Sydspanien i Marbella.
  • AnyTech365 er en it-virksomhed, der hjælper privatpersoner og små virksomheder med IoT relaterede sikkerheds- og support problemer.
  • Kunderne hjælpes vha. fjernstyringsprogrammet TeamViewer.
  • Virksomheden opererer med 12 forskellige sprog.
  • Man forventer at omsætte for mere end 200 millioner kroner i 2019.
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…