Dårlig medieomtale giver god omsætning for Greena-virksomhed

El-løbehjulene har for alvor indtaget det ganske, danske land, men i løbet af de seneste uger har de mødt modvind i medierne. Alt tyder dog på, at forbrugerne ikke tager sig af dette, for ifølge en forhandler, sælges der i dag flere el-løbehjul end nogensinde før.

Inden for det seneste år er el-løbehjulene dukket op i flere og flere danske byer. De bliver brugt både som et fikst transportmiddel og som underholdning for både små og store. Da det hurtigt kan løbe op at leje løbehjulene, er der mange, der vælger at købe dem selv i stedet.

 

Salget af el-løbehjul til private er derfor også boomet i løbet af de seneste måneder, og ifølge avXperten går salget fortsat strygende. Det gælder på trods af, at el-løbehjulene på det seneste har mødt stor kritik.

El-løbehjul gør det svært at overholde færdselsloven

Noget af det, de mange el-løbehjul bliver kritiseret for, er, at det kan være svært at overholde helt basale regler i færdselsloven på et sådant. Når man kører på el-løbehjul, er man ligesom cyklister forpligtet til at give tegn, når man drejer og stopper. At bruge den ene hånd til at give tegn med, samtidig med at man kører på el-løbehjul, kan være noget nær umuligt.

 

El-løbehjulene har ydermere mødt kritik for ganske enkelt at være farlige at køre på. Dertil kommer, at mange mennesker mener, at de fylder for meget i gadebilledet, og at de bliver smidt rundt omkring i byerne og på denne måde er til gene. Nogen mener desuden, at el-løbehjulene ikke er nær så miljøvenlige, som de bliver markedsført til at være, hvilket er endnu et kritikpunkt.

 

Sidst, men ikke mindst, har der inden for den seneste tid være mange negative historier omkring folk, der kører berusede på el-løbehjul.

Trods kritik bliver el-løbehjulene revet væk

El-løbehjulenes massive modstand i medierne har tilsyneladende ikke afskrækket forbrugerne. Faktisk har avXperten, ifølge direktør Frederik Nielsen, aldrig solgt så mange el-løbehjul, som de gør netop nu, hvor den negative omtale er på sit højeste.

 

I januar måned i år blev det lovligt at køre på el-løbehjul på vejene. Siden da er salget af disse steget med 1800% på www.avxperten.dk. Det vil sige, at de hver tredje timer i døgnet sælger et el-løbehjul til en forbruger, der tydeligvis ikke tager sig af kritikken.

 

Frederik Nielsen fortæller sågar, at de har solgt så mange af de el-løbehjul, der er lovlige at køre med på vejene, at de ikke længere har flere på lager. Det er naturligvis ærgerligt, når nu efterspørgslen er så stor, men forbrugerne må desværre vente til september med at få fingrene i deres el-løbehjul, fortæller Frederik Nielsen.

Forbrugere behøver ikke at frygte restriktioner

 

Nogen potentielle el-løbehjulsejere har udtrykt frygt for, at el-løbehjulene vil blive pålagt en masse restriktioner grundet den massive kritik. De tøver således med at købe el-løbehjul, fordi de er bange for, at glæden ved et sådant vil mindskes med regler. Ifølge Frederik Nielsen er der dog ingen grund til bekymring.

 

Direktøren for avXperten udtaler, at der naturligvis er en indkøringsfase, når der kommer et nyt transportmiddel på markedet. Mængden af el-løbehjul er eksploderet siden januar, og derfor mener han også, at det er klart, at vi alle sammen lige skal lære, hvordan transportmidlet på bedst mulig vis bliver integreret i trafikken.

 

Frederik Nielsen finder det sandsynligt, at der i samtlige storbyer indføres et loft over antallet af tilgængelige el-løbehjul, der kan lejes. Ellers tror han imidlertid ikke, at der vil komme nogen særlige restriktioner på området for el-løbehjul. Han mener, at stormvejret nok skal aftage, så snart folk lige lærer, hvad de må, og hvad de ikke må, når det kommer til el-løbehjul.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…