Uden kørekort og med 116 km/t i indvandrerghetto – politiet magtesløse

Muslimer lever efter deres egne love og regler i parallelsamfund. Blandt andet i Gellerup, Toveshøj og andre boligområder i det indvandrertætte Aarhus Vest. Det kunne man blandt andet følge i TV2’s dokumentar: Moskeer bag sløret.

 

Det drejede sig om kvindeundertrykkelse, holdningen til ikke-muslimer og til demokrati.

 

Her fulgte muslimer i området islams love og regler og lod hånt om danske demokratiske love.

 

Og sådan er det tilsyneladende også, når det gælder færdselsloven.

 

I hvert fald kører mange bilister i  i det indvandrertætte Aarhus Vest, som det passer dem.

 

De respekterer ikke rødt lys, de kører alt, alt for stærk, overhaler indenom, bruger ikke sele, snakker i håndholdt mobil.

 

Sådan har det været i flere år.

 

Allerede for tre år siden skrev Den Korte Avis om politiets færdselskontrol i området og de uhyrligheder, det bragte frem:  Indvandreres parallelsamfund har deres egne færdselsregler, skrev vi, og omtalte blandt andet, at der blev kørt over 100 km/t, hvor der er børn og cykler.

 

Politiet fortsatte med regelmæssige razziaer i området. Men det har tilsyneladende ikke hjulpet.

 

I hvert fald afslører døgnrapporten fra Østjyllands Politi gang efter gang en horribel ligegyldighed i forhold til dansk færdselslov og trafiksikkerhed.

 

Og det er fortsat og fortsat. Østjyllands Politi har gennem flere måneder jævnligt foretaget færdselskontroller i området, hvilket har ført til mange sager.

 

Razzia for to uger siden

Politiet lavede en razzia for mindre end to uger siden. Her var den helt gal, som man kunne læse i Den Korte Avis.

 

Og allerede fredag aften gennemførte Østjyllands Politi igen en razzia. Og der bliver fortsat kørt livfarligt og asocialt.

 

Det gav i alt 24 sigtelser fordelt på 17 personer.

 

En 21-årig mand stod for to af sigtelserne, da han, uden at have noget kørekort, blev målt til at køre med 116 km/t i tættere bebygget område, hvor der var tilladt 50 km/t. Han kan se frem til en samlet bøde i omegnen af 17.500 kr. og han vil blive frakendt retten til at erhverve det kørekort, han ikke havde i forvejen.

 

En 18-årig mand, der havde haft kørekort i seks uger, blev taget i at køre 86 km/t i tættere bebygget område, hvor der var tilladt 50 km/t. Det resulterer i en bøde på 3500 kr. og et kørselsforbud, hvilket betyder, at han skal retur til ny undervisning hos kørelæreren og til en ny teori- og køreprøve.

 

Indsatsen gav blandt andet:

  • Otte hastighedsovertrædelser til klip i kørekortet
  • To hastighedsovertrædelser til en betinget frakendelse af kørekortet
  • En hastighedsovetrædelse til ubetinget frakendelse
  • To kørte uden førerret
  • En kørte i narkopåvirket tilstand
  • En kørte uden at børn under 15 år var fastspændt
  • Tre kørte over for rødt lys
  • En foretog ulovlig overhaling

 

Næste gang vil der være de samme grove lovovertrædelser. Og har politiets indsats overhovedet en afskrækkende virkning? Hvad betyder et klip i kørekortet, når mange i forvejen kører uden kørekort? Og hvad med bøderne? Bliver de overhovedet betalt?

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…